Metronor

Langattomat 3D-kameramittausjärjestelmät


Norjalainen Metronor

Langattomia 3D-kameramittauslaitteita valmistava Metronor on korkean teknologian yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Oslossa ja tytäryhtiöt USA:ssa ja Kiinassa. Vuodesta 1989 alkaen yritys on kehittänyt ja valmistanut kuljetettavia elektro-optisia koordinaattimittausjärjestelmiä, joista on tullut erittäin suosittuja maailman johtavien valmistajien keskuudessa.

Teollisuuden mittaussovelluksien lisäksi Metronorilla on oma puolusteollisuuden mittausteknologiayksikkö. Lisäksi Metronor on solminut yhteistyösopimuksen yhdysvaltalaisen lentokonevalmistaja Boeingin kanssa DMS (Dimensional Management Solutions) -palveluiden tarjoamisesta kompleksisille kokoonpanotoiminnoille. Metronorin innovatiivista teknologiaa voidaan soveltaa äärimmäisen laajasti eri mittaustarpeisiin.

3D-kameralaitteisto voidaan viedä helposti mittauskohteen luo ja suorittaa mittaus paikan päällä, ilman mittauskohteen siirrosta aiheutuvia kustannuksia ja työturvallisuusriskejä. Lisäksi Metronorin 3D-kameralaitteistolla voidaan mitata suurella tarkkuudella erittäin kookkaita kappaleita esimerkiksi 30 m pitkiä. Metronorin toimintajärjestelmälle on myönnetty ISO 9001 ja ISO 14001 laatu- ja ympäristösertifioinnit.

VIDEOT

Metronor TrackScan - Sticker-free 3D Multiline Handheld Scanner with Full CMM Probing Capability

Metronor TrackScan - Sticker-free 3D Multiline Handheld Scanner with Full CMM Probing Capability

6 DOF Alignment

6 DOF Alignment

Building Pipes and Aligning Flanges with Metronor

Building Pipes and Aligning Flanges with Metronor


Menestystarinoita


Kuvagalleria


Videot

Metronor Two - High Accuracy Portable Measurement System

Metronor Two - High Accuracy Portable Measurement SystemOta yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus