Tietoa Vossista

Vossi auttaa konepajateollisuuden asiakkaitaan menestymään älykkäillä tuotantoteknologioilla sekä elinkaaripalveluilla.


Intohimonamme konepajasi menestys

Vossi Group Oy auttaa konepajateollisuuden asiakkaitaan menestymään älykkäillä tuotantoteknologioilla sekä elinkaaripalveluilla.

Tavoitteenamme on rakentaa asiakkaillemme pysyvä kilpailuetu strategisen kumppanuuden sekä heidän liiketoiminnan jatkuvan uudistamisen avulla. Edustamme maailman johtavien valmistajien tuotantoteknologioita pitkällä kokemuksella ja osaamisella.

Vuonna 1992 perustetun vakavaraisen ja kasvollisen perheyrityksemme päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Baltian maat sekä globaalien asiakkaidemme tytäryhtiöt ympäri maailman. Toimintajärjestelmämme on saanut ISO 9001 ja 14001 laatu- ja ympäristösertifioinnit.

Pääkonttorimme ja jatkuva teknologianäyttelymme sijaitsevat Tampereen Messukylässä, myyntikonttorit Turussa, Jyväskylässä ja Mäntyharjulla huoltopisteet Seinäjoella, Eurajoella, Mäntässä ja Sastamalassa sekä tytäryritys Vossi Baltics Oü Tallinnassa Virossa ja maatoimisto Taichungissa Taiwanissa.

Vossi lyhyesti
  • Perustettu vuonna 1992
  • 100 % perheyritys
  • Vakavarainen
  • Myynti n. 15,5 Me
  • Työtekijöitä n. 20 hlö
  • Konepajateollisuuden älykkäät tuotantoteknologiat ja elinkaaripalvelut
  • Pääkonttori Tampereella, myyntikonttorit Turussa, Jyväskylässä ja Mäntyharjulla, huoltopisteet Seinäjoella, Eurajoella, Mäntässä ja Sastamalassa sekä tytäryhtiö Vossi Baltics Oü Tallinnassa Virossa ja maakonttori Taichungissa Taiwanissa
  • Päämarkkina-alueet Suomi ja Baltian maat sekä asiakkaiden globaalit tytäryhtiöt
  • Toimintajärjestelmä ISO 14001 ja ISO 9001 ympäristö- ja laatusertifioitu

   

 

VISIO

Visiomme on olla asiakkaidemme tärkein menestyksen mahdollistaja sekä kasvaa ja kansainvälistyä heidän kanssaan.

MISSIO

Tehtävämme on rakentaa asiakkaillemme pysyvä kilpailuetu strategisen kumppanuuden sekä heidän liiketoiminnan jatkuvan uudistamisen avulla. Yhdistämme syvällisen asiakasymmärryksen, älykkäät tuotantoteknologiat sekä luotettavat elinkaaripalvelut vahvalla osaamisella ja kokemuksella asiakkaidemme menestykseksi.

STRATEGIA

Strategiamme on kasvaa metalliteollisuuden kehityskumppanina valitsemillamme markkina-alueilla. Kasvumme mahdollistaa pitkäjänteiset ja syvälliset asiakassuhteet, alansa osaavin henkilöstö, johtavat päämiehet sekä toimintamme jatkuva uudistaminen.

ARVOT
ASIAKASLÄHTÖISYYS

Tavoitteemme on rakentaa asiakkaillemme pysyvä kilpailuetu uudistamalla jatkuvasti heidän liiketoimintaa. Asiakkaamme yhdessä heidän asiakkaidensa kanssa määrittävät kehityksemme suunnan ja siksi kuuntelemme heitä tarkasti sekä olemme jatkuvasti heidän lähellään. Kehitämme ja uudistamme toimintaamme koko ajan tukemaan yhä paremmin asiakkaidemme liiketoimintaa.

TULOKSELLISUUS

Kaiken toimintamme tulee olla tuloksellista pitkällä tähtäimellä, koska vain se varmistaa toimintamme jatkuvuuden, kehittymisen, kasvun ja kansainvälistymisen. Tuloksemme syntyy pitämällä huolta asiakkaidemme ja oman liiketoimintamme jatkuvasta uudistumisesta sekä laadun ja kustannustehokkuuden parantamisesta.

ARVOSTUS

Arvostamme ihmisiä ja ympäristöä. Ihmisiä niin yrityksemme sisällä kuin ulkopuolellakin kuunnellaan, arvostetaan ja kunnioitetaan. Pyrimme jatkuvaan sekä oman että asiakkaidemme toiminnan ympäristökuormituksen minimoimiseen.

LUOTETTAVUUS

Täydellinen luotettavuus ja rehellisyys ovat kaiken toimintamme perusta. Teemme aina sen minkä lupaamme, ja siksi lupaamme vain sen mihin pystymme.

 

Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus