Tuotannon kehitys

Autamme uudistumaan ja rakennamme kanssanne pysyvän kilpailuedun.


Rakennetaan pysyvä kilpailuetu

Tavoitteenamme rakentaa teille pysyvä kilpailuetu luomalla tuotannonkehitysstrategia, jota toteutamme ja päivittämme tiiviissä yhteistyössä kanssanne. Haluamme ymmärtää mahdollisimman syvällisesti toimintaanne sekä valjastaa uusimmat teknologiat ja elinkaaripalvelut käyttöönne. Tahdomme varmistaa investointienne mahdollisimman nopean takaisinmaksuajan.

Yhteiset tavoitteet ja pitkätähtäin

Onnistunut investointi lähtee aina onnistuneesta suunnittelusta ja yhteisien mitattavien tavoitteiden määrittämisestä. Autamme vuosikymmenien kokemuksella nyky- ja tavoitetilanne hahmottamisessa sekä sen jalostamisessa konkreettiseksi toimintasuunnitelmaksi. Poikkeuksellisen laaja-alainen osaamisemme konepajojen eri valmistusteknologioista sekä johtavat yhteistyökumppanimme mahdollistavat optimaalisimpien ratkaisujen luomisen ja toteuttamisen. Emme siis ole keskittyneet vain tuotannon yhteen kapeaan osa-alueeseen vaan haluamme haastaa teitä uudistamaan laaja-alaisesti prosessejanne, menetelmiänne ja logistiikkaanne.

Elinkaarituottavuus

Tärkeimmän investointikohteen valinnan sekä sujuvan tuotannonylösajovaiheen lisäksi on äärimmäisen tärkeää suunnitella myös investoinnin tulevaa elinkaarta. Tuotannollisten järjestelmien elinkaaret ovat pitkiä ja erittäin suuri osuus kustannuksista muodostuukin niiden käytön aikana. Näitä kustannuksia voidaan hallita ja vähentää merkittävästi sekä parantaa järjestelmän tehokkuutta ammattilaistemme kanssa tehdyllä elinkaarenhallintasuunnitelmalla. Lisäksi kustannuksiakin vielä tärkeämpi on keskittyä elinkaarenaikaisen tuottavuudenhallintaan eli miettimään miten uudesta järjestelmä saadaan.

Hankintavaiheen palveluitamme:

  • Tuotannonkehitys – Tuotannon nykytilan analysointi ja pullonkaulojen tunnistus sekä kehityssuunnitelma (investoinnit, rahoitus, kunnossapito, kierrätys) ja kustannusarvio
  • Konepajan lay-out-suunnitelmat
  • Konepajasimuloinnit
  • Aikalaskelmat
  • Käyttöomaisuuden (kone- ja laitekannan) hallinta (investoinnit, rahoitus, kunnossapito, kierrätys)
  • Konsultoinnit
  • Rahoitusratkaisut (vuokraus eli leasing, investointirahoitus eli osamaksu)
Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus