Tuotepäällikkö/Tekninen myyjä: 3D-tulostus


Tuotepäällikkö/Tekninen myyjä: 3D-tulostus

     

 

Etsimme vahvan kasvumme jatkuessa tiimiimme:

› TUOTEPÄÄLLIKKÖ/TEKNINEN MYYJÄ, 3D-tulostus

Olet tuloshakuinen teknisen myynnin ammattilainen tai erittäin motivoitunut tulevaisuuden tekijä. Kykenet itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn sekä tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa myös englanniksi. Vahva 3D-tulostuksen ja CAD-ohjelmistojentuntemus katsotaan eduksi.

Vastaat edustamiemme innovatiivisten ja kilpailukykyisten tuotteiden myynnistä. Intohimonasi on rakentaa asiakkaillamme kilpailuetu auttamalla heitä uudistamaan liiketoimintaansa sekä saavuttamaan tavoitteensa. Haluat toimia läheisesti heidän kanssaan liikkumalla tiiviisti kentällä sekä myös hoitaa yhteyksiä edustamiimme kansainvälisiin valmistajiin. Voitkin työskennellä myös omalta paikkakunnaltasi käsin.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn energisessä, osaavassa ja yhtenäisessä tiimissä, jossa ihmisiä arvostetaan ja kunnioitetaan sekä menestymisestä palkitaan. Saat edustaa huipputuotteita laajalle asiakaspiirillemme luotettavan organisaatiomme vahvalla tuella sekä käyttöösi päivittäistä toimintaasi tukevat uusimmat tietotekniset sekä muut työkalut. Pääset muuttamaan maailmaa kestävämmäksi uusimpien tuotantoteknologioiden avulla.

Lisätietoja tehtävistä antaa Marko Vossi, puh. 010 8200 502. Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee lähettää 3.3.2023 mennessä: www.vossi.fi/tiimiin

 

Vossi Group Oy:n tavoitteena on rakentaa asiakkaalleen kilpailuetu älykkäillä tuotantoteknologioilla sekä elinkaaripalveluilla. Edustamme maailman johtavia
valmistajia pitkällä kokemuksella ja vahvalla osaamisella. Vuonna 1992 perustetun vakavaraisen ja kasvollisen perheyrityksen myynti oli vuonna 2022 n. 15,5 M€ ja päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Baltian maat sekä globaalien asiakkaidemme tytäryhtiöt ympäri maailman. Toimintajärjestelmämme on saanut ISO 9001 ja 14001 laatu- ja ympäristösertifioinnit.

Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus