Markforged

3D-metalli- ja komposiittitulostimet


Yhdysvaltalainen Markforged valmistaa korkeatasoisia pöytämallisia 3D-metalli- ja komposiittitulostimia (mm. pitkäkuituselle hiili- ja lasikuidulle, kevlarille sekä sidosmateriaalina Onyxille ja nylonille).

Yhdysvaltalainen Markforged valmistaa korkeatasoisia pöytämallisia 3D-metalli- ja komposiittitulostimia (mm. pitkäkuituselle hiili- ja lasikuidulle, kevlarille sekä sidosmateriaalina Onyxille ja nylonille).

Edullisesti ja nopeasti

Markforged 3D-tulostusteknologia vapauttaa suunnittelijat ja insinöörit perinteisten valmistustapojen yksittäiskappaleiden pitkistä toimitusajoista sekä korkeista kustannuksista. Markforged tulostimilla voit 3D-tulostaa uskomattoman korkealuokkaisia osia heti paikan päällä ja yleensä alle 24 tunnissa.

Tutustu miten Wärtsilä on säästänyt jo 100 000 €

Materiaali käyttökohteen mukaan

Komposiittitulostimilla tulostetut hiilikuituosat ovat yhtä vahvoja kuin alumiini, mutta kevyempiä. Metal X 3D-metallitulostimella voit tulostaa tällä hetkellä kuumuutta kestäviä osia puhtaasta kuparista, H13 ja A2 työkaluteräksistä sekä 17-4 ruostumattomasta teräksestä ja tulossa on iso joukko muita metalleja lähiaikoina. Metallien ja hiilikuidun lisäksi vahvikepitkäkuitumateriaaleina mm. lasikuitu, Kevlar, Onyx ja silikooni.

Materiaalien ominaisuudet:

Puhdas kupari

17-4 ruostumaton teräs

H13 työkaluteräs

Komposiitit

 

Ohjelmisto:

Testaa Eiger-ohjelmistoa ilmaiseksi

Puhtaan kuparin tulostaminen Markforged Metal X 3D-metallitulostimella.

Tulosta
CAD-suunnitele tulostettava kappaleesi, lataa STL-tiedosto ja valitse materiaali. Eiger-ohjelmisto tekee loput helpon tulostuksen aikaansaamiseksi. Muoviin sidottu metallijauhe tulostetaan kerroksittain kappaleesi muotoon. Osa skaalataan isommaksi sintrausprossissa tapahtuvan kutistuman kompensoimiseksi.
 
 
Sintraa
Tulostettu kappale kulkee ensin pesuun, jossa liuotetaan sidosainetta. Tämän jälkeen kappale sintrataan uunissa ja metallijauhe sulautuu kiinteäksi metalliksi.
Metallikappale
Täysmetallinen kappale on nyt valmis käytettäväksi ja sitä voidaan prosessoidan täysin samanlaialla kuin mitä tahansa metalliosaa.

3D-metallitulostimet

3D-komposiittitulostimet

Lujien osien tulostusta

Lujittamalla 3D-tulosteet komposiittikuiduilla Markforgedin tulostimet tarjoavat ainutlaatuista lujuutta, jäykkyyttä ja kestävyyttä tulostusosille.

Materiaalikirjo

Markforgedin 3D-komposiittitulostimilla pystytään tulostamaan hiili- ja lasikuitua, Kevlaria ja Onyxia.

Helppokäyttöisyys

Markforgedin oma erittäin helppokäyttöinen ja intuitiivinen ohjelmisto auttaa tekemään niin lujia kuin taipuisiakin osia.

Wärtsilän CE-hyväksytty 3D-komposiittitulostettu nostoapuväline.

Markforgedin historia

Maailmanlaajuinen markkinajohtaja Markforged perustettiin Massachusettsin teknillisessä korkeakoulussa vuonna 2013. Yhtiö perustettiin ratkaisemaan tuotteiden valmistukseen liittyviä ongelmia. Perinteiset valmistusprosessit, kuten työstäminen tai valaminen tarjoavat korkealaatuisia, korkean suorituskyvyn omaavia osia, mutta niillä oli usean viikon toimitusaika ja erittäin korkeat kustannukset. Tuolloin materiaalinlisäysvalmistus oli nopeaa ja kustannustehokasta, mutta osien laatu ja kestävyys olivat heikkoja.

Mark One ja Metal X

Vuonna 2014 Markforged valmisti Mark One:n, maailman ensimmäisen  3D-komposiittitulostimen. Tulostin pystyy tuottamaan riittävällä suorituskyvyllä perinteisten valmistusprosessien vaatimaa laatutasoa hyödyntäen materiaalia lisäävän valmistuksen nopeutta ja edullisuutta. Vuonna 2017 Markforged julkaisi ensimmäisen 3D-metallitulostimen Metal X:n.

 

Ohjelmisto: Testaa Eiger-ohjelmistoa ilmaiseksi


Menestystarinoita


Kuvagalleria


Videot

H13 työkaluteräs

The Markforged Metal X: From Design to Finished Product

Mark One: the world's first Carbon Fiber 3D printer

Introducing The Metal X – A Breakthrough In Metal 3D Printing

30 Second Markforged Overview

Using 3D Printing for Welding Fixtures

How to 3D Print Soft Jaws with a Markforged Printer

Markforged Customer Success Story: Dixon Valve & Coupling

Puhtaan kuparin tulostaminen Metal X 3D-metallitulostimella

Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus