Pro Estore Oy

Pro Estore Oy


Pro Estore vapautti tuotantoaikaa 3D-komposiittitulosteilla

Kuvassa 3D-komposiittitulostettuja robottitarttujia sekä niiden runkoja esittelee Riku Kiviniemi.

Kuvassa 3D-komposiittitulostettuja robottitarttujia sekä niiden runkoja esittelee Riku Kiviniemi.

Nivalalainen vaativiin sarjakoneistuksiin erikoistunut kasvuyritys Pro Estore Oy investoi pitkällisen tutkimisen ja testauksen jälkeen Markforged Mark Two 3D-komposiittitulostimeen.

Tämä on vapauttanut merkittävästi aikaa tuotantokoneilta asiakastöiden tekemiseen, kun tuotanto on selkiytynyt sekä apulaitteiden vaatimien pienkoneistuksien määrä pudonnut.

Kova kasvuvauhti

Pro Estore on kasvanut lujaa sekä orgaanisesti että yritysostoilla. Nyt samaan yritysperheeseen kuuluu rovaniemeläinen automaattisorvaamo Napso Oy sekä nivalalainen koneistamo Eka-Sorvaus Oy.

Asiakkaille pystytäänkin tarjoamaan yhä monipuolisemmat palvelut. Kantavana ajatuksena on tehdä alusta loppuun asti tuotteet suorittaen pintakäsittelyjen jälkeiset kokoonpanot, testaukset ja pakkaamiset valmiiksi asiakkaalle.

Erinomainen kestävyys ja tarkkuus

”3D-komposiittien tulostaminen Markforkedin komposiittitulostimella on yllättänyt meidät positiivisesti. Olemme tehneet robottitarttujia, mittaus- sekä kokoonpanojigejä vahvistettuna joko pitkäkuituisella kevlarilla tai hiilikuidulla. Näiden kulutuskestävyydet, lujuudet ja tarkkuudet ovat olleet erittäin hyviä”, Tommi Löytynoja kertoo.

3D-komposiittitulostetut mittausjigit ovat erittäin mittatarkkoja sekä edullisia ja nopeita valmistaa.

3D-komposiittitulostetut mittausjigit ovat erittäin mittatarkkoja sekä edullisia ja nopeita valmistaa.

Asiakastöihin lisäkapasiteettia

Markforked komposiittitulosteet ovat vapauttaneet merkittävästi koneistuskapasiteettia asiakastöihin sekä vähentäneet tuotannonohjauksen sählinkiä.

”Esimerkiksi yhdellä tulostintyöllä säästimme 16 tuntia koneistusaikaa ja tulosteet maksoivat vain vajaan sata euroa. CAD-osaaja pystyy itse valmistamaan osat ja ne tulostuvat yleensä yön aikana. Olemme huomanneet, että hyödyntämisessä on vain mielikuvitus rajana”, Harri Salokoski kertoo.

Jaa sivu:
Contact us

 

SALES
+358 (0)10 8200 500

Offer request

MAINTENANCE
+358 (0)10 8200 530

Service order

SPARE PARTS
+358 (0)10 8200 540

Spare parts order