Machine tool maintenance

Vossi Service varmistaa konepajanne kilpailukyvyn.


 
 
 

Kilpailukykynne varmistaja

Vossi Service tarjoaa kokonaisvaltaiset ISO 14 001 ja ISO 9 001 ympäristö- ja laatusertifioidut elinkaaripalvelut työstökoneisiin ja -laitteisiin sekä teollisuusrobotteihin. Toimimme tällä hetkellä neljältä paikkakunnalta käsin koko maassa sekä myös Baltian alueella.

Pyrimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa yhä parempaan toiminnan ennakointiin reaktiivisen vikakorjaustoiminnan sijaan. Vältettävissä olevien ongelmien ennakointi on noin kymmenen kertaa edullisempaa kuin yleensä juuri väärällä hetkellä sattunut konerikko.

Suosittelemmekin VARMA palvelusopimuksen ottamista koko konekannallenne maksimaalisen toimitusvarmuuden, kustannussäästöjen sekä konekantanne arvonsäilymisen aikaansaamiseksi.

Huoltopalvelut

Kokeneet ja edustamiemme valmistajien kouluttamat huoltoammattilaisemme suorittavat työstökoneiden ja -laitteiden sekä teollisuusrobottien asennukset, koulutukset, vikakorjaukset, mittaukset, ennakoivat huollot, konesiirrot sekä teollisuusmuutot laadukkaasti ja luotettavasti.

Vara- ja kulutusosat, tarvikkeet sekä voiteluaineet

Tampereen päätoimipisteestämme saatavilla erittäin kattavasti koneiden, laitteiden sekä ohjauksien yleisimmät vara- ja kulutusosat, tarvikkeet sekä voiteluaineet. Myös tilaustoimitukset nopeasti ja luotettavasti suorien valmistaja- ja maahantuojayhteyksiemme sekä logistiikkakumppaniemme kanssa hiomiemme toimitusprosessimme ansiosta. Tutustu lisää

Tekninen tuki

Täysipainoisen järjestelmän hyödyntämisen varmistaa ammattilaisiemme tarjoama tekninen tuki.

Etädiagnostiikka

Internetin yli tapahtuvalla etävalvonnalla ja -diagnostiikalla tuotannonseuranta ja vikakorjaus onnistuvat erittäin nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Päivitykset

Päivittämällä järjestelmän ohjauksen ohjelmistoa sekä mekaanisia komponentteja ylläpidetään sen kilpailukykyä elinkaaren aikana.

VARMA palvelusopimus

VARMA palvelusopimuksessa sovitaan siihen liitettävien työstökoneiden ja -laitteiden sekä teollisuusrobottien käyttötuntien mukaisien ennakoivien huoltojen suorittamisesta sekä mahdollisista muista palveluista. Tutustu lisää

Teollisuuspesut ja kierrätyspalvelut

Puhdas työympäristö varmistaa työturvallisuuden sekä tuottavuuden, kun liasta aiheutuvia tapaturmia, sairauspoissaoloja sekä konevikoja ei aiheudu. Tarjoamme yhteistyökumppanimme kautta teollisuuden kokonaisvaltaiset pesupalvelut mm. hellävaraisen kuivajääpuhdistuksen herkille pinnoille sekä helposti vaurioituviin tai vesiherkkiin kohteisiin sekä kuumavesipesut ja suurtehoimuroinnit. Lisäksi kauttamme myös kilpailukykyisesti emulsioiden, öljyisten vesien, öljynerotuskaivojätteiden, metallien ja puujätteiden kierrätyspalvelut jätteidenkäsittely- ja puhdistuslaitoksessa.

Modernisoinnit

Järjestelmän kilpailukyky saavuttaa jossain vaiheessa elinkaarta pisteen, jolloin sen laajempi modernisointi voi olla perusteltua. Teemme tarjouksen modernisoinnista ammattilaisiemme suorittamana, jolloin sen kannattavuutta voi verrata uuden järjestelmän hankintaan.

Jaa sivu:
Contact us

 

SALES
+358 (0)10 8200 500

Offer request

MAINTENANCE
+358 (0)10 8200 530

Service order

SPARE PARTS
+358 (0)10 8200 540

Spare parts order