Tietoa Vossista

Vossi Group Oy on konepajanne älykkään tuotannon kumppani ja intohimonamme on olla tärkein liiketoimintaanne uudistava voima.


VOSSI

Vossi Group Oy on konepajanne älykkään tuotannon kumppani ja intohimonamme on olla tärkein liiketoimintaanne uudistava voima.

Rakennamme teille pysyvän kilpailuedun uudistamalla jatkuvasti liiketoimintaanne uusimmilla tuotantoteknologioilla ja elinkaaripalveluilla. Edustamme maailman johtavien valmistajien tuotantoteknologioita pitkällä kokemuksella ja osaamisella.

Vuonna 1992 perustetun vakavaraisen ja kasvollisen perheyrityksemme päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Baltian maat sekä globaalien asiakkaidemme tytäryhtiöt ympäri maailman. Toimintajärjestelmämme on saanut ISO 9001 ja 14001 laatu- ja ympäristösertifioinnit.

Pääkonttorimme ja jatkuva teknologianäyttelymme sijaitsevat Tampereen Messukylässä, myyntikonttorit Naantalissa, Järvenpäässä, Mäntyharjulla, Kauhavalla ja Pihlajavedellä, huoltopisteet Seinäjoella, Eurajoella ja Sastamalassa sekä tytäryritys Vossi Baltics Oü Tallinnassa Virossa ja maatoimisto Taichungissa Taiwanissa.

Vossi lyhyesti
  • Perustettu vuonna 1992
  • 100 % perheyritys
  • Vakavarainen
  • Myynti n. 12 Me
  • Työtekijöitä n. 20 hlö
  • Konepajateollisuuden älykkäät tuotantoteknologiat ja elinkaaripalvelut
  • Pääkonttori Tampereella, myyntikonttorit Naantalissa, Järvenpäässä, Mäntyharjulla, Kauhavalla ja Pihlajavedellä, huoltopisteet Seinäjoella, Eurajoella ja Sastamalassa sekä tytäryhtiö Vossi Baltics Oü Tallinnassa Virossa ja maakonttori Taichungissa Taiwanissa
  • Päämarkkina-alueet Suomi ja Baltian maat sekä asiakkaiden globaalit tytäryhtiöt
  • ISO 14001 ja ISO 9001
VISIO

Unelmamme on olla asiakkaidemme tärkein heidän liiketoimintaansa uudistava voima sekä kasvaa ja kansainvälistyä heidän kanssaan.

MISSIO

Tehtävämme on rakentaa asiakkaillemme pysyvä kilpailuetu uudistamalla jatkuvasti heidän liiketoimintaansa. Yhdistämme syvällisen asiakasymmärryksen, älykkäät tuotantoteknologiat sekä luotettavat elinkaaripalvelut vahvalla osaamisella ja kokemuksella asiakkaidemme menestykseksi.

STRATEGIA

Strategiamme on kasvaa, kehittyä ja kansainvälistyä itsenäisenä perheyhtiönä sekä toimia metalliteollisuuden kehityskumppanina valitsemillamme markkina-alueilla. Kasvumme mahdollistaa pitkäjänteiset ja syvälliset asiakassuhteet, alansa osaavin henkilöstö, johtavat päämiehet sekä toimintamme jatkuva uudistaminen.

ARVOT
ASIAKASLÄHTÖISYYS

Tavoitteemme on rakentaa asiakkaillemme pysyvä kilpailuetu uudistamalla jatkuvasti heidän liiketoimintaa. Asiakkaamme yhdessä heidän asiakkaidensa kanssa määrittävät kehityksemme suunnan ja siksi kuuntelemme heitä tarkasti sekä olemme jatkuvasti heidän lähellään. Kehitämme ja uudistamme toimintaamme koko ajan tukemaan yhä paremmin asiakkaidemme liiketoimintaa.

TULOKSELLISUUS

Kaiken toimintamme tulee olla tuloksellista pitkällä tähtäimellä, koska vain se varmistaa toimintamme jatkuvuuden, kehittymisen, kasvun ja kansainvälistymisen. Tuloksemme syntyy pitämällä huolta asiakkaidemme ja oman liiketoimintamme jatkuvasta uudistumisesta sekä laadun ja kustannustehokkuuden parantamisesta.

ARVOSTUS

Arvostamme ihmisiä ja ympäristöä. Ihmisiä niin yrityksemme sisällä kuin ulkopuolellakin kuunnellaan, arvostetaan ja kunnioitetaan. Pyrimme jatkuvaan sekä oman että asiakkaidemme toiminnan ympäristökuormituksen minimoimiseen.

LUOTETTAVUUS

Täydellinen luotettavuus ja rehellisyys ovat kaiken toimintamme perusta. Teemme aina sen minkä lupaamme, ja siksi lupaamme vain sen mihin pystymme.

 

Jaa sivu:
Contact us

 

SALES
+358 (0)10 8200 500

Offer request

MAINTENANCE
+358 (0)10 8200 530

Service order

SPARE PARTS
+358 (0)10 8200 540

Spare parts order