TUOTEPÄÄLLIKKÖ: LASTUAVA TYÖSTÖ


TUOTEPÄÄLLIKKÖ: LASTUAVA TYÖSTÖ

   

       

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme myyntitiimme

› TUOTEPÄÄLLIKKÖ, LASTUAVA TYÖSTÖ

Olet tuloshakuinen teknisen myynnin ammattilainen sekä olet motivoinut jatkuvaan ammattitaitosi kehittämiseen. Kykenet itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn sekä tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa myös englanniksi. Vahva konepajateollisuuden sekä lastuavien tuotantoteknologioiden tuntemus katsotaan eduksi.

Vastaat edustamiemme innovatiivisten ja kilpailukykyisten tuotteiden myynnistä. Intohimonasi on rakentaa asiakkaillamme kilpailuetu auttamalla heitä uudistamaan liiketoimintaansa sekä saavuttamaan tavoitteensa. Haluat toimia läheisesti heidän kanssaan liikkumalla tiiviisti kentällä sekä myös hoitaa yhteyksiä edustamiimme kansainvälisiin valmistajiin. Voitkin työskennellä myös omalta paikkakunnaltasi käsin.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn energisessä, osaavassa ja yhtenäisessä tiimissä, jossa ihmisiä arvostetaan ja kunnioitetaan sekä menestymisestä palkitaan. Saat edustaa huipputuotteita laajalle asiakaspiirillemme luotettavan organisaatiomme vahvalla tuella sekä käyttöösi päivittäistä toimintaasi tukevat uusimmat tietotekniset sekä muut työkalut. Pääset muuttamaan maailmaa kestävämmäksi uusimpien tuotantoteknologioiden avulla.

Lisätietoja tehtävistä antaa Marko Vossi, puh. 010 8200 502. Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee lähettää 12.9.2021 mennessä: www.vossi.fi/ura

 

Vossi Group Oy auttaa konepajateollisuuden asiakkaitaan menestymään älykkäillä tuotantoteknologioilla sekä elinkaaripalveluilla. Suomalaisen vakavaraisen ja kasvollisen perheyrityksen päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Baltian maat sekä asiakkaiden tytäryhtiöt ympäri maailman. Pääkonttori sijaitsee Tampereella sekä myyntikonttorit Mäntyharjulla ja Kauhavalla sekä huoltopisteet Seinäjoelle, Eurajoella ja Sastamalassa ja tytäryhtiö Vossi Baltics Oü Tallinnassa Virossa sekä maatoimisto Taichungissa Taiwanissa. Toimintajärjestelmä on saanut ISO 9001 ja ISO 14001 laatu- ja ympäristösertifioinnit.

Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus