NIDEC OKK

Vaaka- ja pystykaraiset sekä 5-akseliset työstökeskukset

Luotettavuus, jämäkkyys ja tarkkuus ovat eniten japanilaisia OKK työstökeskuksia kuvaavia sanoja.


Kun perinteinen ei riitä

Luotettavuus, jämäkkyys ja tarkkuus ovat eniten japanilaisia OKK vaaka- ja pystykaraisia sekä 5-akselisia työstökeskuksia kuvaavia sanoja. Yleensä kerran OKK:n työstökeskuksen hankkinut ei siitä luovu muuta kuin pakon edessä. OKK:n huippulaadukkaat koneet kestävätkin yli tavanomaisen työstökoneen elinkaaren ja tyypillisesti käyttäjä hankkiikin vanhan koneen rinnalle uusia OKK:n työstökeskuksia kasvattamaan tuotantokapasiteettiaan.

Tehdas valmistaakin itse kaikki karat, mekaaniset vaihteistot, erilaiset kuularuuvijärjestelmät, lattajohteet sekä ohjauksien erikoisominaisuudet. Yhtiön omalla valimolla on yli 60 vuoden kokemus koko OKK:n tuotepaletin erittäin korkealaatuisesta valamisesta. Nämä seikat varmistavat OKK:lle täyden tietämyksen koneiden ydintekniikoista, tuotannosta sekä niiden suorituskyvystä. Loppukäyttäjälle tämä merkitsee yksinkertaisesti erinomaisia työstökoneita, ylivoimaisella tarkkuudella ja toimintavarmuudella yli poikkeuksellisen pitkän koneen elinkaaren. Eikä pelkästään vain peruskäytössä, vaan erityisesti raskaassa suurnopeustyöstössä.

OKK:n tuotanto pyörii tällä hetkellä noin 1700 koneen vuosivauhtia ja se työllistää noin 850 henkilöä. Japanissa muun muassa Honda pitää OKK:n koneita ykkösvalintanaan ja samoin myös Toyota luottaa OKK:n koneisiin. Suomessa OKK-työstökeskuksia on ollut käytössä jo vuosikymmeniä. OKK kattavasta työstökeskusvalikoimasta löytyy koneita erittäin moniin työstötarpeisiin. OKK valmistaa sekä latta- että rullalaakerijohteisia koneita ja ohjauksena se käyttää Fanucia.


Menestystarinoita


Kuvagalleria


Videot

OKK VP-600 5AX 5-akselinen pystykarainen työstökeskus.

HM-X6000 5-akselinen vaakakarainen työstökeskus.

OKK VM 7 III pystykarainen työstökeskus.


Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus