TEKNINEN MYYJÄ: SAHAUS, PUTKENTYÖSTÖ JA VOITELU

TULE MUUTTAMAAN KANSSAMME MAAILMAA


TEKNINEN MYYJÄ: SAHAUS, PUTKENTYÖSTÖ JA VOITELU

           

Etsimme myyntitiimiimme vahvistusta kasvumme tueksi.

Olet kokenut konepajateknologioiden asiantuntija, tuloshakuinen teknisen myynnin ammattilainen sekä motivoinut jatkuvaan ammattitaitosi kehittämiseen. Kykenet joustavaan ja itsenäiseen työskentelyyn sekä tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa myös englanniksi.

Vastaat edustamiemme johtavien saha-, putkentyöstö- ja voiteluainevalmistajien tuotteiden myynnistä yhdessä myyntitiimin kanssa. Intohimonasi on asiakkaidemme liiketoiminnan uudistaminen sekä kilpailuedun rakentaminen. Haluat oikeasti ymmärtää heidän toimintaansa sekä auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa. Tykkäätkin toimia läheisesti asiakkaidemme kanssa liikkumalla tiiviisti kentällä. Täten voit työskennellä myös omalta paikkakunnaltasi käsin.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, jossa pääset muuttamaan maailmaa uusimpien tuotantoteknologioiden avulla energisessä, osaavassa ja jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossamme, jossa menestymisestä palkitaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa Marko Vossi, puh. 010 8200 502. Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee lähettää 29.3.2019 mennessä oheisella lomakkeella.

 

Vossi Group Oy on konepajateollisuuden älykkääseen tuotantoon erikoistunut perheyritys, jonka intohimona on olla asiakkaidensa tärkein liiketoimintaa uudistava voima. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Baltian maat sekä asiakkaidemme tytäryhtiöt ympäri maailman. Pääkonttorimme sijaitsee Tampereen Messukylässä, myyntikonttorit Mäntyharjulla, Järvenpäässä, Kauhavalla ja Pihlajavedellä huoltopisteet Seinäjoelle, Eurajoella ja Sastamalassa sekä tytäryhtiö Vossi Baltics Oü Tallinnassa Virossa ja maatoimisto Taichungissa Taiwanissa. Toimintajärjestelmämme on saanut ISO 9001 ja 14001 laatu- ja ympäristösertifioinnit.

Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus