CBC

Putkentaivutuskoneet

Tukevarunkoiset sekä helppokäyttöiset muistipaikkaohjatut ja puoliautomaattiset putkentaivutuskoneet piensarjatuotantoon sekä service-käyttöön.


Luotettavat ja helppokäyttäiset CBC srl putkentaivutuskoneet

CBC UNI70 Digital

CBC UNI70 Digital

Italialainen putkentaivutuskonevalmistaja CBC on tunnettu tukevarunkoisista ja helppokäyttöisistä putkentaivutuskoneista. Koneita on saatavilla muistipaikkaohjatuina ja puoliautomaattisena versiona aina piensarjatuotantoon sekä service-käyttöön tarpeen mukaan. Kaikkiin konemalleihin on saatavana kätevä jalusta ja ns. keikkakoneet voidaan varustaa tukevalla kokoontaitettavalla kolmijalalla.  Laajan konemalliston kapasiteetit ovat 6-90 mm materiaalista ja seinämävahvuudesta riippuen.

Yhtiö aloitti työkaluvalmistajana vuonna 1966, mutta jo muutaman vuoden jälkeen käynnistyi konevalmistus. Putkentaivutuskoneita yritys on valmistanut 1980-luvulta lähtien. Näiden koneiden menestys kasvatti tuotannon teollisiin mittasuhteisiin ja pian myös vientimarkkinoille.

Nykyisin erittäin vahvasti tuotekehitykseen panostava, Pohjois-Italian Guastallassa toimiva yrityksen koneista puolet menee vientiin Italian ulkopuolelle.  Suomessa koneita on teollisessa käytössä useita satoja.

 

 


Kuvagalleria


Videot

CBC UNI42A

CBC UNI60A

UNI 70C

Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus