Top Automazioni

Tankomakasiinit


Markkinoiden joustavimmat tankomaksiinit

 

Tankomakasiinivalmistaja on mullistanut tekniikallansa servo-ohjattujen tankomakasiinien joustavuuden. Top Automazionin perustajan Bruno Bargellinin vuosikymmenien kokemus tankotyöstämisestä ja hänen siinä havaitsemat ongelmat, pistivät hänet pohtimaan, minkälainen tankomakasiinin tulisi oikeasti olla. Erityisen ongelmalliseksi hän koki, että työstettäessä eri halkaisijaisia tankoja joutui aina vaihtamaan ohjauskanaalin, mikä kesti useita kymmeniä minuutteja. Lisäksi jos ei ollut hankkinut oikeaa kanaalikokoa, joutui aina investoimaan uuteen kokoon, mikä oli kallista ja toimitus saattoi kestää kauan. Niinpä hän vuonna 2001, vuosien kehitystyönsä tuloksena, patentoi erittäin innovatiivisen PLC-ohjatun tankomakasiininsa, joka asetti täysin uuden vaatimustason tankomakasiinin joustavuudelle.

 

Automaattisesti säätyvät

Top Automazionin todella helppokäyttöiset tankomakasiinit säätävät automaattisesti itsensä oikealle tankokoolle ohjauksesta ilman että käyttäjän tarvitsee tehdä lähes mitään mekaanisia toimenpiteitä. Merkittävä ajansäästö syntyy uudelleen asettamisajan tippuessa melkein nollaan ja kiusallinen ohjauskanaalien varastointi- ja investointitarve poistuu. Lisäksi Top Automazionin käyttämän työntäjän ansiosta erillistä karaohjuria ei myöskään enää tarvita. Tankomakasiinivalmistajan valikoimasta löytyy ratkaisuja tankokapasiteetteille aina Ø 4 mm:stä 110 mm:iin asti.

 

Kovalla työllä menestykseen

Osoituksena Top Automazionin innovoinnin merkittävyydestä se palkittiin 100 000 italialaisyrityksen joukosta vuoden 2005 ”Innovative New Company in Italy”-palkinnolla. Kotimaassaan saavuttamansa erittäin vahvan asemansa lisäksi yhtiön päämarkkina-alueet ovat muu Eurooppa ja USA. Suomessa useat johtavat tankosorvaamot ovatkin ottaneet Top Automazionin antaman kilpailukyvyn kayttöönsä.


Menestystarinoita


Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus