Omera

Puristimet ja reunanmuovauskoneet


Omera tuotepaletti

Vuonna 1951 toimintansa aloittaneen Omera Groupin tuotepaletista löytyy mm. C-, monoliitti- ja komposiittirunkoiset servodynaamiset, hydrauliset ja mekaaniset puristimet sekä reunanmuotoilukoneet. Lisäksi valmistaja tekee erittäin pitkälle automatisoituja linjoja, joihin se tarjoaa haluttaessa myös työkalut

Omera Group

Omera Groupiin kuuluu neljä eri yritystä, joista kolme sijaitsee Italiassa ja yksi Saksassa. Omera valmistaa hydraulipuristimia ja reunanmuotoilukoneita. Presse Ross valmistaa mekaanisia puristimia sekä Timac ja Omera Mawe valmistavat erikoistyöstökoneita pääasiassa ohutlevylle. Yhteensä tuotantopinta-alaa on 30 000 m², henkilöstöä noin 170 ja liikevaihtoa 34 miljoonaa euroa.

Tuotanto

Yhtiön tuotantotilat ja konekanta ovat erittäin moderneja ja suunnittelu tapahtuu 3D- ja 2D-CAD -ympäristöissä. Kaikkien koneiden rungot analysoidaan FEM-simulaatiomittauksella. Yhtiö panostaa runsaasti tuotekehitykseen sekä laadunvarmistukseen. Lisäksi valmistajalla on kymmenien tuhansien nimikkeiden varaosavarasto, josta saa kaikki yleisimmät varaosat erittäin nopealla toimituksella. Yrityksellä on myös viisitoistahenkinen huolto-osasto, korkealaatuinen dokumentointi ja toiminnanohjaus.


Menestystarinoita


Videot

Omera Servo-Press with increased productivity

Omera company portfolio

Omera 4 Lines- SWH Precision


Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus