Newall

Lineaarimittalaitteet


Newall Measurment Systems

Leicesterissa Englannissa sijaitseva Newall Measurment Systems on lanseerannut uuden toisen sukupolven lineaarimittasauvan Spherosyn 2G. Manuaalisien koneiden markkinoille suunniteltu Spherosyn 2G on nopeampi asentaa ja vaatii vähemmän kunnossapitoa. Lisäksi Newall tarjoaa ainoana valmistajana 5 vuoden takuun lukupäille ja elinikäinen takuun sauvoille, mikä kuvastaa sen luottamusta tuotteeseensa.

 

Newallin ainutlaatuinen lineaarimittasauvateknologia tarjoaa jatkuvan tarkkuuden jopa kaikkein vaativimmissa olosuhteissa. Uusi Spherosyn 2G lukupään täysin uudistettu elektroniikka tarjoaa merkittävästi pienemmän koko omistajuuden aikaisen kustannuksen kuin edeltäjänsä. Uudet kiinnityssarjat mahdollistavat tarkemman linjauksen, mikä mahdollistaa helpomman ja 30–50 % nopeamman asennuksen kuin perinteiset lasisauvat tai magneettinauhat. Lisäksi uusi muotoiltu runko ei ole ainoastaan vahvempi ja jämäkämpi vaan myös tehokkaampi sen pitkien sauvojen tukipaketin ansiosta.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun kuoren sisässä oleva uuden Spherosyn 2G:n elektroniikka ei tarvitse ollenkaan kunnossapitoa. Sauvan uusi teknologia ja se ettei laitteessa ole mekaanisesti kuluvia osia tarkoittaa äärimmäisen kestävyyttä ja luotettavuutta, tarjoten parhaan mahdollisen koneen käytettävyyden.

Toisin kuin lasisauvat, jotka tarvitsevat jatkuvaa puhdistusta ja ovat alttiita naarmuille tai hajoamiselle, Newallin jämäkät ruostumattomasta teräksestä valmistetut sauvat eivät kärsi kontaminaatio-ongelmista ja siksi niitä ei tarvitse puhdistaa eikä korvata. Yksin tämä ominaisuus voi säästää tuhansia euroja vuodessa konepajan yleiskustannuksia.

Spherosyn 2G:ssä on sama signaali kuin vanhemmissa malleissa, mikä mahdollistaa 2G:n yhteen sopivuuden satojen Suomessa ja Virossa käytössä olevien vanhempien Spherosyn mittasauvojen Newall -näyttöjen kanssa. Uusi 2G tarjoaakin kustannustehokkuutta, suuremman suorituskyvyn, luotettavuuden sekä esteettisen ulkomuodon.


Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus