Newall

Digitaaliset lineaarimittauslaitteet

Newall Spherosyn ja Microsyn mitta-asteikot koostuvat ruostumattomasta teräsputkesta, jonka sisällä on kalibroituja, tarkkuushiottuja teräskuulia. Asteikot kalibroidaan esikuormitettuna ja sinetöidään tehtaalla loppuiäksi.

Lukijapään käämit indusoivat sähkömagneettisen kentän mitta-asteikon ympärille. Asteikon kuulat aiheuttavat muotonsa ansiosta eroja magneettikenttään. Lukijapää rekisteröi pienimmänkin magneettikentän muutoksen.

Newall laitteita voidaan käyttää myös antureina CNC -laitteille käyttämällä Interface -laitetta, joka muodostaa teollisuusstandardin mukaisia neliömuotoisia TTL -aaltoviestejä.

Pyydä tarjous

Tekniset tiedot

Newall tarjoaa täyden viiden vuoden takuun kaikille näyttölaitteille sekä muuntimille ja elinikäisen takuun kaikille mittasauvoille.Vahvistetulla kaapelilla värinänkestävä näyttö, jossa on naarmuuntumattomat ja rikkoutumattomat lasit. Ei huoltotöitä eikä mekaanista kulumista. Asteikon pituudet (Spherosyn) 11 metriin asti ja (Microsyn) 1 metriin asti.
Newall näyttölaitteet:
Topaz -sarjaTopaz DRO -sarja on kehitetty kustannustietoiselle DRO -käyttäjälle, joka vaatii mittausta yhdelle, kahdelle tai kolmelle akselille. Kompakti mutta laaja valikoima Topaz -laskinlaitteita on rakennettu valettuun runkoon ja siinä on kirkas ja helppolukuinen LED -näyttö. Topaz -ohjauslaitteet tarjoaa sarjan toimintoja, joita normaalisti ei löydy tämän hintaluokan laitteista.
Topaz StandardTopaz Standard on saatavissa yhdelle, kahdelle tai kolmelle akselille ja se on ihanteellinen monille työmenetelmille, joihin liittyy perinteinen työstö kuten jyrsintä, avarrus, sorvaus, hionta sekä tarkastus.
Topaz JyrsinTopaz jyrsintä toimitetaan kahden tai kolmen akselin versioina. Se sisältää kaikki Topaz DRO standarditoiminnot, sekä lisätoimintoina jyrsintään ja avarrukseen suunnitellut erikoistoiminnot.
Topaz SorvausTopaz Sorvaus on vakiomallin laajennus sisältäen siirtotoiminnon, jonka avulla voidaan oleellisesti nopeuttaa monivaihetyöstöä jossa käytetään montaa erilaista leikkaavaa työkalua. Topaz Sorvaus on saatavissa kahden akselin versiona. 99 työkalun siirtomahdellisuutta.
DP 8 -SarjaDP 8 -sarja on eräs markkinoiden täydellisimmistä näyttölaitesarjoista. Siihen kuuluu malleja, jotka on erityisesti suunniteltu jyrsintään, avarrukseen, sorvaukseen, hiontaan, kipinätyöstöön sekä moneen muuhun sovellukseen.
DP 8 DigipacDigipac sisältää absoluuttisen / inkrementaalisen mittaustavan, lineaarisen virheenkompensoinnin, viestit usealla kielellä, tuuma/metrinen -muunnoksen, säde/halkaisija -vaihdot, RS232 tietolinkkitulostuksen ja monta muuta toimintoa.
DP 8 MillpacMillpac sisältää DP 8 -perustoimintojen lisäksi monimutkaisissa työstötoiminnoissa tarvittavia lisätoimintoja kuten: - PCD "Pulttireikien piiri" - Terän säteen kompensointi - Kaaren työstömahdollisuus - 199 alempaa lähtöpistettä Kaaren työstömahdollisuus ja -toiminto Millpacissa laskee automaattisesti terän aseman, kun työstetään kaari joko XY- YZ- tai XZ -tasossa. Pinnan viimeistelylaatu kaaressa on käyttäjän määriteltävissä niin, että se vastaa työstettävän kappaleen vaatimuksia
DP 8 LathepacLathepac on Digipacin laajennettu versio sorvaukseen; kuten Millpac se sisältää toiminnot alemmille lähtöpisteille erätyöstöä varten vähentäen virheitä ja säästäen aikaa. Lathepac sisältää 99 teränsiirtoa ja 199 alempaa lähtöpistettä.
Newall Icon Interface -yksikköIcon Interface -yksikkö on Newall Measurement Systemsin kehittämä tuote, jolla Spherosyn ja Microsyn -muuntimien ulostulevat veistit voidaan yhdistää laajaan valikoimaan yhteensopivia laitteita, mukaanlukien muiden valmistejien digitaaliset näyttölaitteet ja CNC -järjestelmät. Näiden laitteiden pitää pystyä vastaanottamaan inkrementaalityyppisiä neliömuotoisia TTT -tyyppisiä aaltoviestejä. Icon Interface -yksikkö muodostuu yhdestä Euro card BCB -emolevystä, johon sisältyy liitettävien akseleiden modulit. Siihen voidaan uhdistää monentyyppisiä laitteita kolmeen akseliin saakka ja jokaiselle oma sähkönsyöttö. Yksikkö on rakennettu lujaan alumiinirakenteiseen rasiaan (BS 1615 AA 25). Rasian kiinnittämiseen tarvittavat osat kuuluvat toimitukseen.

Kuvat


Videot

Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus