Erbend

Erbend kanttikoneet


Erbend kanttikoneet

Myyntimenestys Ruotissa ja Norjassa

Erbendin kanttikoneet ovat nyt saatavilla myös Suomessa, kun ne ovat olleet erittäin kova myyntimenestys Ruotsissa ja Norjassa, jossa niitä on käytössä jo useita kymmeniä esim. monimutkaisten profiilien, laatikoiden, koteloiden ja ovipaneelien valmistuksessa. Yrityksen henkilöstöllä on yli 30 vuoden kokemus levykoneiden valmistuksesta ja toiminta-ajatuksena on tarjota: 1. Erittäin korkea laatuisia koneita 2. Nopeita toimitusaikoja 3. Markkinoiden paras hinta-laatu-suhde 4. Erinomainen tuki ja yhteistyö.

Laaja mallisto ja paras hinta-laatu-suhde

Turkkilaisen Erbendin tuotepaletista löytyy useita eri malleja nopeaan, monipuoliseen ja helppokäyttöiseen ohutlevytyöhön esim. peltisepille sekä kattotöihin. Mallistossa on mm. kääntyvällä yläpalkilla olevia malleja, mikä mahdollistaa korkeiden palaterien käytön toisella puolella ja suorien terien käytön toisella puolella tarjoten tehokkuutta mm. syvien hattulistojen valmistuksessa. Kahteen suuntaan kanttaavat koneet kääntävät peltiä ylös ja alaspäin, mikä eliminoi käyttäjän tarpeen käännellä kappaletta. Tämä mahdollistaa monimutkaisten ja isojenkin kappaleiden valmistuksen yhden käyttäjän toimesta. Koneilla onnistuu pienet ja isot kappaleet sekä niin yksittäiset kappaleet kuin isommatkin sarjat.

Nopeutta ja helppokäyttöisyyttä

Koneiden 15,4” kosketusnäyttö CNC-ohjaus on helppokäyttöinen ja se on saatavissa myös 3D-ominaisuuksilla. Koneissa on kiinnitetty paljon huomiota hyvään ergonomiaan sekä tehokkaaseen työskentelyyn ja lisävarustelista on erittäin kattava.

Valmistajan kotisivu


Menestystarinoita

Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus