18.10.2022

Suorasähkökäyttöinen levynpyöristyskone Faccinilta


Suorasähkökäyttöinen levynpyöristyskone Faccinilta

UUSI FACCIN 4HEP-E on 4-telainen, suorasähkökäyttöinen levynpyöristyskone, joka tarjoaa ylivoimaisen tehokkuuden, tuottavuuden ja ergonomian.

Monet ominaisuudet ja FACCIN-innovaatiot erottavat 4HEP-E:n kaikista muista markkinoiden levyteloista. Tuottavuus kasvaa jopa 10 m/min valssausnopeuksilla, mikä on lähes 100 % lisäys muihin markkinoilla saatavilla oleviin levynpyöristyskoneisiin. Tehokas täyssähkörakenne vähentää energiankulutuskustannuksia jopa 35 %. Käyttäjän ergonomia on parantunut lähes 15 dB alemmalla melutasolla sekä pienemmällä tärinällä. Muita ominaisuuksia ovat integroitu raskaaseen käyttöön tarkoitettu alastaittuva telanpääntuenta, parannettu jarrutusmomentti ja kestävät ruuvipumput.

Sen lisäksi, että uusi 4HEP-E antaa omistajalle mahdollisuuden lisätä tuottavuutta ja samalla vähentää käyttökustannuksia, se auttaa vähentämään merkittävästi hiilijalanjälkeä.

4HEP-E soveltuu teräksen pyöristämiseen, jonka paksuus on enintään 75 mm  ja leveys 2–4 metriä. Huoltokustannusten pienentämiseksi, seisokkien vähentämiseksi ja koneen suorituskyvyn ja elinkaaren lisäämiseksi 4HEP-E käyttää keskitettyä voitelujärjestelmää.

Käyttäjät hyötyvät ergonomisesti 4HEP-E:n pienemmästä työkorkeudesta, mikä helpottaa teräslevyjen käyttöä ja käsittelyä. Koneen etuosassa oleva LED-näyttö auttaa käyttäjää valvomaan rullan nopeutta ja hälytysilmaisimia.

4-telainen suorasähkökäyttö on suunniteltu rakenteellisesti niin että kaikki tulevat lisävarusteet, päivitykset ja jälkiasennukset pystytään tekemään käytännössä ilman seisokkeja.

Tämän uuden hybridisuunnittelun tuloksena on korkeampi tuottavuus, pienempi sähkönkulutus ja parempi ergonomia, joka liittyy teräslevyjen käsittelyyn, asettamiseen, neliöintiin ja valssaukseen.

Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus