24.4.2024

AMEXCI:lle Pohjoismaiden ensimmäinen 12-laserin Nikon SLM Solutions NXG XII 600


AMEXCI:lle Pohjoismaiden ensimmäinen 12-laserin Nikon SLM Solutions NXG XII 600

Ruotsalainen AMEXCI, joka on erikoistunut materiaalia lisäävään sarjavalmistukseen, ja Nikon SLM Solutions, globaali integroitujen metallitulostinratkaisujen toimittaja, ovat ylpeitä voidessaan ilmoittaa kumppanuuden merkittävästä laajentamisesta. Tämän yhteistyön tarkoituksena on määritellä uudelleen suuren mittakaavan sarjatuotannon rajat huippuluokan ainetta lisäävien koneiden avulla.

Tärkeänä askeleena strategisessa laajennuksessaan AMEXCI on tehnyt merkittävän investoinnin Nikon SLM Solutions NXG XII 600 -koneeseen. Tämän lisäksi AMEXCI on investoinut SLM 500 700 W koneen ainoastaan titaanille.

Nikon SLM Solutions NXG XII 600 on tuotantokoneiden eturintamassa, ja se on suunniteltu tulostamaan suuria osia, joiden mitat ovat jopa 600 x 600 x 600 mm. Tämä innovatiivinen kone erottuu markkinoilla 12 laserilla, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevan suorituskyvyn. Kone on jopa 10 kertaa tehokkaampi verrattuna muihin markkinoilla oleviin koneisiin. Tämän teknologian käyttöönotto AMEXCI:ssä on osoitus yrityksen sitoutumisesta materiaalia lisäävän valmistuksen tarjoamien mahdollisuuksien ylittämiseen pyrkien vastaamaan suuren mittakaavan, korkealaatuisten, sarjatuotantona valmistettujen osien kasvavaan kysyntään.

Ruotsalaisen suursijoittaja Markus Wallenbergin aloitteesta syntyneen AMEXCIn osakkaita ovat FAM, Saab, ABB, SKF, Scania, Atlas Copco, Höganäs, Electrolux, Husqvarna, Stora Enso ja Wärtsilä.

– Olemme innoissamme voidessamme syventää yhteistyötämme Nikon SLM Solutionsin kanssa, sanoi Edvin Resebo, AMEXCI:n toimitusjohtaja.

– Investointi NXG XII 600 -alustaan on kriittinen askel matkallamme kohti laajamittaista sarjatuotantoa. Tämä teknologia ei ainoastaan paranna tuotantokykyämme, vaan se on myös linjassa näkemyksemme kanssa teollisuuden johtamisesta kohti kestävän kehityksen tulevaisuutta.

AMEXCI:n ja Nikon SLM Solutionsin välinen kumppanuus heijastaa yhteistä näkemystä materiaalia lisäävän valmistuksen innovaatioista ja huippuosaamisesta. AMEXCI:n asiantuntemus materiaalia lisäävän valmistuksen hyödyntämisestä teollisiin sovelluksiin yhdistettynä Nikon SLM Solutionsin huipputeknologiaan, tarjoavat ratkaisuja, joilla saavutetaan merkittäviä etuja nopeuden, skaalautuvuuden ja ympäristön kestävyyden suhteen.

– Yhteistyössä AMEXCI:n kanssa emme vain pyri täyttämään materiaalia lisäävän valmistuksen nykyiset standardit, vaan asetamme uusia. NXG XII 600:n käyttöönotto AMEXCI:n kyvykkyyksillä on keskeinen kohta yhteisellä matkallamme. Tämän koneen vertaansa vailla olevan tehon ja koon ansiosta laajennamme alan mahdollisuuksia ja tuotamme suurempia, monimutkaisempia osia nopeudella, joka asettaa tehokkuuden uuteen mittakaavaan. Tämä on harppaus eteenpäin missiossamme muuttaa maailman tuotantotapoja, ja olemme vasta aloittamassa. – Sam O’Leary, Nikon SLM Solutionsin toimitusjohtaja.

Tämä strateginen kumppanuus merkitsee merkittävää virstanpylvästä materiaalia lisäävän valmistuksen alalla, ja se parantaa yritysten valmiuksia eri aloilla ilmailuteollisuudesta autoteollisuuteen, telekommunikaatioon, puolustukseen ja muilla sektoreilla. AMEXCI ja Nikon SLM Solutions jatkavat polkua kohti innovatiivisia valmistusratkaisuja, ja ne vahvistavat sitoutumisensa huippuosaamiseen, kestävään kehitykseen ja materiaalia lisäävän valmistuksen muutosvoimaan.

Kuvassa (vasemmalta): Joel Andersson, COO AMEXCI, Manja Franke, CSO AMEXCI, Edvin Resebo, CEO AMEXCI, Sam O'Leary, CEO Nikon SLM Solutions, Christopher Barefoot, Regional Business Director Nikon SLM Solutions kuvattuna AMEXCI:n uuden tehtaan edessä Örebrossa, Ruotsissa.

Kuvassa (vasemmalta): Joel Andersson, COO AMEXCI, Manja Franke, CSO AMEXCI, Edvin Resebo, CEO AMEXCI, Sam O'Leary, CEO Nikon SLM Solutions, Christopher Barefoot, Regional Business Director Nikon SLM Solutions kuvattuna AMEXCI:n uuden tehtaan edessä Örebrossa, Ruotsissa.

Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus