Asiakastarina

FT-Ideas Oy


Toimitusjohtaja Kalervo Karimo ja koneistaja Heikki Puttonen uuden pystykaraisen Akira-Seiki V4,5 työstökeskuksen edessä.

Toimitusjohtaja Kalervo Karimo ja koneistaja Heikki Puttonen uuden pystykaraisen Akira-Seiki V4,5 työstökeskuksen edessä.

Siirtyminen sopimusvalmistukseen kasvatti sarjakokoja

Erikoiskoneiden valmistukseen ja projektitoimituksiin aikaisemmin erikoistunut tamperelainen vuonna 1993 perustettu FT-Ideas Oy on siirtynyt yhä enenevässä määrin sopimusvalmistukseen. Yrityksen asiakaskunta koostuu muutamista pitkäaikaisista yhteistyökumppaneista mm. pakkaus- ja lasinjalostuskoneteollisuuden aloilta. ”Sarjakokomme ovat kasvaneet 1-5 viiden kappaleen määristä noin 100-1000 kappaleen sarjoihin. Lisäksi työkappaleemme ovat yhä monimutkaisempia, mikä on asettanut omat haasteensa konekannallemme”, toimitusjohtaja Kalervo Karimo kertoo. ”Historiamme aikana olemme rakentaneet projektitoimituksina monia erikoiskoneita. Pystymmekin tarjoamaan oman ja verkostomme osaamisen”, Karimo valottaa. ”Tällä hetkellä työtilanteemme on suhteellisen hyvä, mutta pitkää tilauskantaa ei ole”, hän lisää.

Viime helmikuussa yrityksessä otettiin käyttöön uusi Akira-Seiki V4,5A pystykarainen työstökeskus 1150 mm x-liikkeellä sekä 1300×600 mm pöydällä, yhdistettynä WinCAM-ohjelmistoon. ”Akira-Seikin edullinen hinta käänsi kelkkamme kokoluokkaa isompaan malliin verrattaessa sitä kilpaileviin toimittajiin. Myös koneen pikaliikkeet olivat nopeammat. Lisäksi hyvät aikaisemmat kokemuksemme Vossin huollosta ja varaosapalvelusta painoivat investointipäätöksessämme”, Karimo tiivistää.

Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus