Weingärtner

Monitoimisorvauskeskukset


Vuonna 1966 perustettu itävaltalainen Weingärtner on erikoistunut markkinoiden ylivoimaisesti järeimpien monitoimisorvauskeskuksien valmistamiseen. Monitoimisorvauskeskuksia on saatavissa 600-2 000 mm pyörintähalkaisijalla, 1 000-15 000 mm kärkivälillä sekä jopa 80 tonnin työkappaleen painoon asti. Weingärtnerin filosofian mukaisesti myös kaikkein järeimmätkin työkappaleet tulee saada yhdellä kiinnityksellä valmiiksi, mikä varmistaa korkeimman mahdollisen tarkkuuden ja tuottavuuden. Monitoimisorvauskeskuksella onnistuukin muun muassa sorvaus, jyrsintä, poraus, kanuunaporaus, kierteitys, hammastus, otsapintakoneistus, kuorinta, hionta, kiillotus ja mittaus. Yrityksen asiakaskunta rakentuu öljy-, energia-, laivanrakennus-, diesel- ja kaasumoottori-, puolustusvoima-, yleiskoneenrakennus-, avaruus- ja muoviteollisuuksista.

Äärimmäisen järeä runkorakenne

Weingärtnerin monitoimisorvauskeskukset poikkeavat ylivoimaisen kapasiteettinsa lisäksi täysin runkorakenteeltaan kilpailevien valmistajien ratkaisuista. Weingärterin runkorakenne vastaa tukevan avarruskoneen tai jyrsinkoneen runkoa toisin kuin kilpailevien valmistajien rungot, jotka ovat lähempänä perinteisiä vinojohteisia sorveja. Täten Weingärtnerin koneita voikin luonnehtia etupäässä järeiksi 5-akseliseksi jyrsinkoneiksi, joilla voi myös sorvata, kun taas sen kilpailijoita sorveiksi, joilla voi myös jyrsiä.

Lähes rajattomat työstömahdollisuudet

Monitoimisorvauskeskuksen jyrsinyksikköön on mahdollista vaihtaa eri jyrsin- ja sorvauspäitä automaattisesta vaihtoasemasta samoin kuin jyrsin- ja sorvaustyökaluja automaattisesta työkalumakasiinista, johon voidaan liittää asiakkaan tarvitsema määrä työkaluja. Kaikki toiminnot on tehty erittäin nopeiksi ja täysin automaattisiksi mahdollisimman tehokkaan miehittämättömän prosessin takaamiseksi.

Täydellinen prosessituki ohjelmistoilla

SIEMENS 840D -ohjauksen ohjelmat luodaan joko automaattisesti valmistajan omalla WeinCAD®-ohjelmistolla tai manuaalisesti suoraan ohjaukseen. WeinCAD®-ohjelmisto sisältää ominaisuudet alkaen tutkimuksesta ja prosessikehityksestä, geometrisesta lay-outista aina automaattiseen ohjelman luontiin ohjaukselle sekä koneistusprosessin työstökoneen kinematiikan sisältävään 3D-simulaatioon. Diagnostiikkaohjelmisto WMDS® yhdessä CHECKitB4® emulaattoriohjelmiston kanssa varmistavat maksimaalisen monitoimisorvauskeskuksen käytettävyyden ja tuottavuuden.


Videot

Järeän männänvarren koneistus yhdellä kiinnistyksellä valmiiksi.

Järeän kampiakselin koneistus yhdellä kiinnistyksellä valmiiksi.

Turbogeneraattorin koneistusta.

Weingärtner Solution Days 2016

Weingärtnerin yritysvideo.

Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus