Bonetti Opus Cutting Solutions

Pysty-, vaaka- ja erikoisvannesahat

Asiakkaiden vaatimuksien mukaisesti pitkälle räätälöidyt kohtuuhintaiset erikoisvannesahat.


Vuonna 1978 perustettu Bonetti Opus Cutting Solutions on erikoistunut asiakkaiden vaatimuksien mukaisesti pitkälle räätälöityjen erikoisvannesahojen valmistamiseen ja vielä kohtuuhintaan. Valmistajan vakiopaletista löytyy suoraan katkaisevat vaakavannesahat aina 2500×2500 mm asti, pystyvannesahat kiinteällä tai syöttävällä pöydällä sekä liikkuvalla saharaamilla ja lukuisia erikoisratkaisuja myös järeän kokoluokan vaativiin tarpeisiin. Bonetti on pitänyt koko valmistusketjun suunnittelusta ja koneistuksista aina kokoonpanoon itsellään, jotta se on saanut pidettyä valmistuskustannukset ja toimitusajat hallinnassaan. Yrityksen toimintajärjestelmä on saanut myös ISO 9001 -sertifioinnin.

Järeät vaakavannesahat

Isojen umpiaineiden sahaukseen Bonetti Opus valmistaa suuren kokoluokan vaakavannesahoja. HS-sarjan sahat suoriutuvat tehokkaasti ja varmasti työstään oli materiaali sitten helposti lastuttavaa tai ei. Sahoissa voidaan käyttää BI-metalli- ja kovametallihampaisia teriä.

Alumiinivannesahat erikoissahauksiin

Bonetti Opus tarjoaa myös joukon ratkaisuja alumiinien ja muiden kevyt metallien suurnopeuksiseen tuotantosahaukseen. Valmistajalta löytyy muun muassa useampi saharatkaisu kääntyvällä teräpäällä yhdistettyyn pysty-ja vaakasahaukseen. Esimerkiksi 2000 OR AL sahalla voidaan sahata 24/7-periaatteella, 0.3 mm toleranssilla sekä erinomaisella pinnan laadulla alumiiniharkoista alumiinilevyjä. Valmistajalta löytyy myös patentoitu 550 TT- 2500 saharatkaisu, missä kahdella pystysahalla voidaan sahata neliöalumiinilevyistä pyöreitä.


Videot

ERGAL 7075 200mm Thickness, 1800mm/min feed

HIGH SPEED CUTTING

High Speed cutting Aluminum Mold block

Aluminum Bandsaw

Carbide Bandsaw High Speed cuttin

Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus