AR Filtrazioni

Öljysumu- ja savuvuodattimet

Korkealuokkaisia öljysumun ja -höyryn sekä savun puhdistamiseen ja erottamiseen tarkoitettuja laitteita.


Epäpuhdasta ilmaa muodostuu työstöprosessin aikana käytettäessä puhdasta tai emulsioitua jäähdytysnestettä taikka esimerkiksi hitsattaessa. Öljy- ja savukaasujen hengittäminen on terveydelle haitallista ja erittäin epämielekästä. Useille konepajoille muodostuu myös erittäin suuri kustannuserä erityisesti talvisin öljysumun ja savun ulospuhaltamisesta aiheutuvasta lämpöhukasta. Myös työympäristö likaantuu nopeasti öljysumun ja savun vaikutuksesta, mikä on nykyaikaisessa konepajassa varsin epätoivottua sekä kiinteistön sekä yritysimagon arvoa laskevaa.

Jopa 99,99 % puhdistusteho

Varmistavat tehokkaan puhdistuksen sekä erittäin vähäisen kunnossapitotarpeen. Laitteisiin, myös jälkiasennuksena, liitettävien erikoissuodattimien avulla päästään tarvittaessa jopa 99,99 % puhdistustehoon. Valmistajan ratkaisujen investointikustannukset ovat erittäin pieniä erityisesti suhteessa työstökoneiden elinkaaren aikaisiin kustannuksiin.

Moniin tarpeisiin

Laitteet ovat helppoja liittää mihinkä tahansa työstökoneeseen, kuten esimerkiksi sorveihin, työstökeskuksiin, hiomakoneisiin, sahoihin, hammastuskoneisiin, porakoneisiin ja kipinäntyöstökoneisiin. Lisäksi liikuteltavat ARF/ARPX-sarjojen suodattimet ovat käteviä muuttuviin ilmansuodatustarpeisiin esim. hitsattaessa tai useammalla työstökoneella.

AR Filtrazionin öljysumuerottimia ja hitsaussavunsuodattimia on käytössä laajasti maamme konepajoissa.

 


Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus