CNC-ASIANTUNTIJA/HUOLTOTEKNIKKO


CNC-ASIANTUNTIJA/HUOLTOTEKNIKKO

   

         

Etsimme vahvan kasvumme jatkuessa huoltotiimiimme

CNC-ASIANTUNTIJAA/HUOLTOTEKNIKKOA

Olet kokenut lastuavien työstökoneiden CNC-ohjauksien ja huollon ammattilainen sekä motivoinut jatkuvaan ammattitaitosi kehittämiseen. Kykenet joustavaan ja itsenäiseen työskentelyyn sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa myös englanniksi. Erityisesti eduksesi katsotaan Siemens ja Heidenhain -ohjauksien vahva osaaminen.

Vastaat työssäsi edustamiemme lastuavien työstökoneiden CNC-, sähkö- ja mekaniikkatöiden suorittamisesta pääsääntöisesti asiakkaidemme tehtailla ympäri Suomen ja mahdollisesti myös muualla. Voitkin toimia kotoasi käsin esim. Pohjois-Pohjanmaalta tai Pohjois-Savosta.

Tarjoamme itsenäisen työn osaavan tiimimme sekä johtavien päämiehiemme vahvalla tuella uusimpien metallityöstöteknologioiden parissa. Käytössäsi on huipputyökalut liikkuvaan huoltotyöhön sekä annamme mahdollisuuden itsesi kehittämiseen ja kouluttamiseen myös edustamiemme valmistajien tehtailla.

Lisätietoja tehtävistä antaa Marko Vossi, puh. 010 8200 502. Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee lähettää 17.6.2022 mennessä: www.vossi.fi/ura

 

Vossi Group Oy:n tavoitteena on rakentaa asiakkaalleen kilpailuetu älykkäillä tuotantoteknologioilla sekä elinkaaripalveluilla. Edustamme maailman johtavien valmistajien tuotantoteknologioita pitkällä kokemuksella ja osaamisella. Vuonna 1992 perustetun vakavaraisen ja kasvollisen perheyrityksen päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Baltian maat sekä globaalien asiakkaidemme tytäryhtiöt ympäri maailman. Toimintajärjestelmämme on saanut ISO 9001 ja 14001 laatu- ja ympäristösertifioinnit.

Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus