CNC-HUOLTOTEKNIKKO/ASIANTUNTIJA


CNC-HUOLTOTEKNIKKO/ASIANTUNTIJA

Etsimme vahvan kasvumme jatkuessa huoltotiimiimme

CNC-HUOLTOTEKNIKKOA/ASIANTUNTIJAA

Olet kokenut lastuavien työstökoneiden CNC-ohjauksien ja huollon ammattilainen sekä motivoinut jatkuvaan ammattitaitosi kehittämiseen. Kykenet joustavaan ja itsenäiseen työskentelyyn osana erittäin osaavaa huoltotiimiämme sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa myös englanniksi. Eduksesi katsotaan Fanuc, Siemens ja Heidenhain -ohjauksien vahva osaaminen.

Vastaat työssäsi edustamiemme lastuavien työstökoneiden CNC-, sähkö- ja mekaniikkatöiden suorittamisesta pääsääntöisesti asiakkaidemme tehtailla ympäri Suomen ja mahdollisesti myös muualla. Voitkin toimia kotoasi käsin mistä päin Suomea tahansa.

Tarjoamme itsenäisen työn osaavan tiimimme sekä johtavien päämiehiemme vahvalla tuella uusimpien metallityöstöteknologioiden parissa. Käytössäsi on huipputyökalut liikkuvaan huoltotyöhön sekä annamme mahdollisuuden itsesi kehittämiseen ja kouluttamiseen myös edustamiemme valmistajien tehtailla.

Lisätietoja tehtävistä antaa Marko Vossi, puh. 010 8200 502. Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee lähettää 6.10.2023 mennessä: www.vossi.fi/tiimiin

 

Vossi Group Oy:n tavoitteena on rakentaa asiakkailleen kilpailuetuja älykkäillä tuotantoteknologioilla sekä elinkaaripalveluilla. Edustamme maailman johtavia valmistajia pitkällä kokemuksella ja vahvalla osaamisella. Vuonna 1992 perustetun vakavaraisen ja kasvollisen perheyrityksen myynti oli vuonna 2022 n. 15,5 M€ ja päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Baltian maat sekä globaalien asiakkaidemme tytäryhtiöt ympäri maailman. Toimintajärjestelmämme on saanut ISO 9001 ja 14001 laatu- ja ympäristösertifioinnit.

Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus