Arvonnan säännöt


1. Arvonnan järjestäjät

Vossi Group Oy
Osuusmyllynkatu 3
33700 Tampere
FINLAND
Tel. +358 10 8200 500

2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus
Arvontaan osallistut täyttämällä www.vossi.fi/arvonta -sivustolla omat yhteystietosi palkinnon postittamista varten arvontalomakkeelle ja lähettämällä lomakkeen Lähetä-nappia painamalla. Arvontaan osallistuvat 7.10.2018 lähetetyt lomakkeet.

Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka sallivat henkilötietojensa käsittelyn. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus
Arvonta suoritetaan kaikkien arvontaan sääntöjen mukaisesti osallistuneiden kesken 14.10.2018 mennessä. Voittajaan ollaan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse, ja palkinto toimitetaan postitse voittajien ilmoittamaan postiosoitteiseen. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa olevaan osoitteeseen.

4. Palkinnot
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan sata riviä lottoa ja palkinnon arvo on . Yhden palkinnon arvo on 100 €.

5. Palkintoihin liittyvät ehdot
Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

6. Järjestäjän vastuu
Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

7. Arpajaisvero
Arvonnan järjestäjä vastaa näistä palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

8. Muut ehdot
Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Voittajan nimi voidaan julkaista Vossin hallinnoimilla Facebook-sivuilla tai netti- ja mobiilisivuilla.

Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus