Sir Meccanica

Siirrettävä monitoimikoneistus ja hitsausyksikkö


Italialanen Sir Meccanica

Italialanen Sir Meccanica valmistaa siirrettäviä monitoimikoneistus ja hitsausyksikköjä erilaisiin kunnossapidon ja korjauksen tarpeisiin. Tehdas on perutettu 1991 ja toimiin Italian Catanzarossa, tuotannosta noin 90 prosenttia menee vientiin ja koneita on käytössä jo 103.ssa eri maassa

Sir Meccanica S.p.A.

Sir Meccanican W-sarja

Sir Meccanican W-sarjan koneilla voidaan suorittaa porausta, avarrusta, hitsausta, sorvausta ja hiontaa ilman työlästä ja aikaa vievää osien irrottamista koneista tai muista korjattavista kohteista, joissa tarvitaan koneistusta. Useimmissa työkohteissa säästetään osien irrotus aika, lisäksi ei kuljetuksia koneistamoon, ei pitkiä seisokkeja ja koneistusyksikön asennus korjattavaan kohteeseen vie vain muutamia minuutteja.

Uuden W-sarjan pienimmällä WS 1 koneella voidaan suorittaa avarrusta ja hitsausta 110 mm halkaisijaisiin reikiin ja sarjan suurimmalla WS 7 koneella aina 1200 mm:n halkaisijaan asti ja syvyydellä ei ole rajoitusta.

Esimerkiksi soikeaksi mennyt silmukan reikä avarretaan suuremmaksi, avarruksen jälkeen vaihdetaan hitsauspoltin koneikkoon kiinni ja se vie vain muutaman minuutin, kun täytehitsaus on suoritettu, voidaan koneistaa reikä oikeaan mittaan. Jos on useampi koneistettava reikä samassa linjassa ne voidaan koneistaa samalla yksikön kiinnityksellä.

Koneen käyttökestävyyteen on panostettu erityisesti sen käyttöympäristöä silmällä pitäen, runko ja laipat on tehty G20 UNI 5007- erikoisteräksestä, kaikki komponentit kuten laakerit, tiivisteet ym. on valittu korkealuokkaisilta toimittajilta. Hiljainen voimansiirtojärjestelmä, jonka mekanismien perusmateriaalit on pintakarkaistu terä 16CrNi4, komponenttien täydellinen kontakti takaa hyvän suorituskyvyn ja hiljaisen käyntiäänen.

100-prosenttisesti vääntöjäykkä runko on kokonaisuudessaan muotoiltu siten että moottorin kuori on kompakti ja rungon linjoja mukaileva.

Kaikki toiminnot on keskitetty ohjauspaneeliin, josta on mahdollista säätää leikkuunopeutta, syöttönopeutta sekä pyörinnän ja syötön suuntia ja kaikki nämä näkyvät digitaalisella näytöllä. Myös täytehitsauksessa hitsauksen nopeus ja syvyys syöttösäädöt tehdään ohjauspaneelista

Kaikki toiminnot on keskitetty ohjauspaneeliin, josta on mahdollista säätää leikkuunopeutta, syöttönopeutta sekä pyörinnän ja syötön suuntia ja kaikki nämä näkyvät digitaalisella näytöllä. Myös täytehitsauksessa hitsauksen nopeus ja syvyys syöttösäädöt tehdään ohjauspaneelista

Käyttökohteita koneella on niin paljon kuin vain mielikuvitusta riittää:

Vakio toimitukseen kuuluu varusteet avarrusta, porausta, hitsausta ja kierteitystä varten, koneen käyttöjännite on 220V/50Hz ja virrankulutus ainoastaan pienimmässä  0,8 A ja suurimmassa 12 A ja ne on IP 54 suojausluokan mukaisia. Tehokkaat moottorit mahdollistavat koneiden tehokkaan ja suorituskykyisen käytön vaikeissakin olosuhteissa

Valmistaja toimittaa myöskin vain hitsaukseen tarkoitettua yksikköä.

Sylinterin hiontaa

Sylinterin hiontaa


Videot

Sir Meccanican liikuteltava avarruskone soveltuu jopa 6 m halkaisijalla oleville kappaleille. Sillä pystyy avartamaan, poraamaan, kierteittämään otsápintajyrsimään sekä plasmaleikkaamaan ja hitsaamaan.

Sir Meccanica S.p.A. - Ws2 Plus

Sir Meccanica S.p.A. - Ws2

Sir Meccanica S.p.A. - Ws3 FULL CNC

Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus