Hankwang

Laserleikkaus- ja -hitsausjärjestelmät


HK Laser & Systems TL 6015 kuituputkilasersolu energiatehokkaaseen ja täysautomaattiseen pyöreiden, neliö- ja suorakaideputkein leikkaamiseen.

HK Laser & Systems TL 6015 kuituputkilasersolu energiatehokkaaseen ja täysautomaattiseen pyöreiden, neliö- ja suorakaideputkein leikkaamiseen.

HK Laser & Systems

Suomessakin erinomaisen suosion saaneet HK Laser & Systemsin järjestelmät tunnnetaan erittäin korkeasta laadusta sekä edistyksellisestä teknologiasta. Valmistaja pystyy tarjoamaan nopeita toimitusaikoja ja kaiken kaikkiaan se valmistaa vuosittain yli 200 laserleikkausjärjestelmää.

Kuitu vai CO²

HK Laser & Systems käyttää IPG:n 2, 3, 4 ja 6 kW kuitulaserresonaattoreita sekä Panasonicin 2, 2.5, 4 kW ja PRC:n 6 kW CO²-resonaattoreita. Kuitulaserin edut verrattuna CO²-laseriin ovat sen taloudellisuus, nopeus, tarkkuus ja joustavuus. Kuitulaserin energiakulutus on jopa 75 % pienempi kuin CO²-laserin ja sen rakenne on huomattavasti yksinkertaisempi ja huoltovapaampi.

Kuitulaserresonaattorissa lasersäde synnytetään suoraan optiseen kuituun ilman laserkaasua sekä johdetaan sitä pitkin leikkauspäähän ilman peilejä ja muita kulutusosia. Sillä voidaan leikata lähes rajoituksetta erityyppisiä materiaaleja ja sen säteen laatu on erinomainen. Tehokkaammalla 3 kW resonaattorilla saavutetaan 15 mm mustan teräksen, 10 mm ruostumattoman teräksen, 8 mm alumiinin, 6 mm kuparin ja 5 mm messingin leikkuukapasiteetit.

Taloudellisimmillaan kuitulaser on kuitenkin kapasiteettialueiden alapäässä ja CO²-laserresonaattori onkin usein perusteltu vaihtoehto leikkattaessa pääasiassa vahvempia ja tavanomaisempia materiaaleja. 6 kW CO²-laserresonaattorilla voidaan leikata 25 mm vahvuista mustaa terästä, 20 mm ruostumatonta terästä ja 15 mm alumiinia.

Laserhitsausta samalla järjestelmällä

HK Laser & Systemsin laserleikkausjärjestelmiin on saatavissa myös vaihdettava laserhitsauspää, joka käyttää samaa resonaattoria leikkauspään kanssa. Tämä erittäin edullinen lisävaruste tarjoaa esimerkiksi alihankintakonepajalle äärimmäisen joustavat valmistusmahdollisuudet yhdellä järjestelmällä. Laserhitsaus on nopea, tehokas ja laadukas menetelmä eri materiaalien erittäin tarkkaan ja täysin automaattiseen hitsaukseen.

HK Laser & Systems 3D-kuitulaserleikkausrobotti tarjoaa suuren työkappaleen muoto- ja materiaalivapauden.

HK Laser & Systems 3D-kuitulaserleikkausrobotti tarjoaa suuren työkappaleen muoto- ja materiaalivapauden.

Joustavuutta kuitulaserleikkausrobotilla

Hankwang on myös kehittänyt yhteistyössä ABB:n kanssa  kuitulaserleikkausrobotin, joka soveltuu monimuotoisten ja suurehkojen levykappaleiden rajaamiseen ja aukottamiseen. Ratkaisussa kuitulaser tarjoaa materiaalivapauden sekä robotin akselit työkappaleen muotovapauden.

 

Helppokäyttöistä automaatiota

Ohjauksena Hankwang käyttää 15″kosketusnäyttöllä olevaa Siemens SINUMERIK 840D -ohjausta. Valmistajalla on myös monipuoliset automaattiset levynvarastointijärjestelmäratkaisut levyn miehittämättömään käsittelyyn. Yksinkertaisista malleista aina tornityyppisiin FM-järjestelmiin, jotka ovat integroitavissa tuotannonohjausjärjestelmiin.


Menestystarinoita


Videot

PS6025 CO2

Hankwang TL6015 Laser

Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus