Giuseppe Giana

Lattajohteiset monitoimisorvit


Yli 40-vuotiset perinteet

Magnagossa Milanon maakunnassa sijaitsevan Giuseppe Giana Spa:n perustajapariskunnalla Giuseppe Gianalla ja hänen vaimollaan Carmen Parianilla on yli 40-vuotiset perinteet työstökoneiden valmistuksesta. Oman yrityksen he perustivat 1990, jolloin he näkivät monitoimikoneiden tulemisen ja päättivät keskittyä korkeasti automatisoituihin erikoisratkaisuihin. Nykyisin yrityksen toimitusjohtajana toimii poika Giulio ja markkinoinnista vastaa tytär Carolina.

Järeää koneistusta miehittämättömänä

GGTronic3000-sarjan monitoimikoneet ovat suunniteltu miehittämättömään työstöön esimerkiksi sylinterien ja monimutkaisien kappaleiden valmistukseen, joiden halkaisijat ovat maksimissaan 4 000 mm ja pituudet 25 000 mm sekä työkappaleen paino aina 80 tonniin asti. Sorvaus- ja jyrsinkeskussarja suunniteltiin erityisesti raskaalle tarkkuusmekaniikkateollisuudelle, kuten laiva-, tuulivoimala-, venttiili-, öljy-, kampiakseli-ja sylinterivalmistuksiin.

Kerralla valmiiksi

Sarjan koneet koostuvat kahdesta rungosta, joista toisessa on tukevilla induktiokarkaistuilla johteilla kara, tukilaakerit ja kärkipylkkä työkappaleen hallintaan, sekä toisessa pitkittäis-, poikittais- sekä pystyakseleilla liikkuvat halutut työstöyksiköt, kuten esimerkiksi sorvausrevolveri, pylväs jyrsinyksikölle, sisäsorvauspidin sekä hiontayksikkö. Rungot ovat täyttä valua, mikä mahdollistaa värinättömän jopa 600 mm halkaisijalla olevan sisäsorvauspuomin käyttämisen sisäreiänporauksiin yli 6 000 mm asti. Jyrsinyksikkö voidaan varustaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti alkaen yksinkertaisista jyrsinpäistä aina jatkuvan kulmapaikoituksen järjestelmiin (B-akseli), joihin on saatavissa myös automaattinen työkalunvaihtaja.

Halu olla edelläkävijä

”Otimme esimerkiksi ensimmäisenä maailmassa käyttöön erittäin tukevat Ina Rue 100 esijännitetyillä kuularuuveilla olevat lineaarijohteet Z-akselin pitkittäisliikkeelle. Tämä mahdollistaa 20 000 mm/min pikaliikkeen. Myös X- ja Z-akselit ovat lineaarijohteilla”, Giulio kuvastaa yrityksen halua toimia edelläkävijänä. ”Mikäli koneessa on B-akseli, voidaan työkappaletta työstää 5-akselisesti yhdellä kiinnityksellä paikoitustarkkuuden ollessa ±0.01 ja toistotarkkuuden ±0.005 mm”, Giulio jatkaa. Erityishuomio koneen rakenteessa on annettu myös ergonomialle helpon käytettävyyden, hyvän näkyvyyden prosessin eri vaiheisiin sekä huollettavuuden saavuttamiseksi. Kaikissa koneissa on luonnollisesti myös etädiagnostiikkamahdollisuus.

Yksi Euroopan suurimmista hiomakoneista

Giuseppe Giana Spalla on omistuksessaan 30 000 m² tontti, jossa on  10 000 m² tuotantotilat. Yrityksellä on oma koneistamo, jossa on avarruskoneita, jyrsinkoneita, myös 5-akselisena sekä järeitä hiomakoneita, joista yksi on Euroopan suurimpia tasohiomakoneita. Uuteen laajennukseen on tulossa lisää työstökonekapasiteettia oman valmistusosuuden lisäämiseksi. Valmistajalla on käytössään myös erittäin moderni 3D-CAD-ympäristö, jolla he pystyvät suunnitelemaan koneita ja tarjouksia sekä tarjoamaan asiakkaille korkeatasoisen dokumentaation.


Kuvagalleria


Videot

Porausta, jyrsintää ja sorvausta Giuseppe Giana GGTORNIC 3000 lattajohteisella monitoimisorvilla.

Porausta, jyrsintää ja sorvausta Giuseppe Giana GGTORNIC 3000 lattajohteisella monitoimisorvilla.

Ulkosorvausta Giuseppe Gianalla.

Ulkosorvausta Giuseppe Gianalla.

Sisäsorvausta Giuseppe Gianalla.

Sisäsorvausta Giuseppe Gianalla.

GF/SC 20 CNC

GF/SC 20 CNC

Giuseppe Giana SpA

Giuseppe Giana SpA

Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500
Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530
Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540
Varaosatilaus