Eagle

Kuitulaserleikkausjärjestelmät

Uuden sukupolven kuitutasolaserit kolmessa eri mallisarjassa tarjoavat ylivoimaista kilpailukykyä eri tarpeisiin.


Uuden sukupolven Eagle tasokuitulaserkonsepti

Miilux Oy:llä on 15 kW kuitulaserteholla ja 2,5x6m työalalla oleva Eagle eVision 2560 F15.0.

Leikkuutehon merkitys 12 mm hiiliteräksellä 30 kW asti.

20 mm Hardoxin leikkaamista 30 kW laserteholla ja 6 G kiihtyvyydellä.

Eagle automaatiojärjestelmä: CraneMasterStoreExtendedCross + eTower 115

Eaglen kuitulaserleikkauskoneisiin on saatavissa kattava automaatio levytornivarastoineen.

Eaglen kuitulaserleikkauskoneisiin on saatavissa kattava automaatio levytornivarastoineen.

30 mm rosteri 4 mm seinämällä leikattuna 15kW teholla.

30 mm rosteri 4 mm seinämällä leikattuna 15kW teholla.

ABB Vaasa hyödyntää Eaglen tasokuitulaseria.

8 mm hiiliteräksen leikkaamista 30 kW teholla ja 6 G kiihtyvyydellä.

Eaglen uusi esite

20 kW pudottaa 80 % kuitulaserleikkeiden kustannuksista

Katso uskomattomat videot 15 kW lasertehosta ja 6G kiihtyvyydestä

6 G kiihtyvyys

Eaglen lippulaivamallin iNspiren ylivoimainen dynaamisuus saavutetaan mittauskoneista tutulla polymeeribetonirungolla, joka massiivisen painonsa lisäksi sitoo ja luovuttaa hitaasti lämpöä. Tällä saavutetaan erinomainen rungon värinättömyys sekä tarkkuus. Koneen hiilikuidusta tehty äärimmäisen kevyt siltarakenne puolestaan liikkuu rungon välissä tuettuna molemmin puolin kahdella lineaarijohteella sekä tarkkuuden varmistavilla absoluuttimittasauvoilla. Lisäksi koneen kaikilla akseleilla (X, Y ja Z) on huippunopeat ja huoltovapaat lineaarimoottorit.

Kiihtyvyyden vaikutus leikkausaikaan

30 kW IPG kuitu

Markkinoiden ylivoimaisesti nopeimman kuitulaserleikkauksen (maks. leikkausnopeus 150 m/min ja paikoitusnopeus 350 m/min) mahdollistaa 6 G kiihtyvyyden lisäksi peräti 30 kW IPG kuitulaserresonaattori, jota hyödynnetään Eaglen itsekehittämällä eVa-laserleikkauspäällä. Tehokkaiden kuitulasereiden hyödyt ovat suurimmat ohuemmilla materiaaleilla, mutta kyseisellä kombinaatiolla pystytään leikkaamaan rosteria ja terästä 60 mm, alumiinia 50 mm, messinkiä 30 mm ja kuparia 25 mm asti. Suurien lasertehojen merkittävimmät edut saavutetaan ylivoimaisena leikkausnopeutena yleisimpien lasvypaksuuksien eli 25 mm asti.

Eagle on sopinut tuotantotilojensa välittömästä tuplauksesta. Lopullisen vaiheen jälkeen käytössä tulee olemaan yhteensä 42 000 m² uutta tehdaspinta-alaa.

Eagle on sopinut tuotantotilojensa välittömästä tuplauksesta. Lopullisen vaiheen jälkeen käytössä tulee olemaan yhteensä 42 000 m² uutta tehdaspinta-alaa.

10 mm alumiinin leikkausta 30 kW teholla ja 6 G kiihtyvyydellä.

Keskittyminen kuitulasereihin

Eagle on päättänyt keskittyä puhtaasti todellisien kuitulasereiden hyödyntämiseen niiden ylivoimaisen teknologian ansiosta suhteessa muihin alalla käytössä oleviin laserteknologioihin. Kuitulaserit ovat erittäin varmatoimisia sekä tarjoavat merkittävän käyttökustannussäästön sähkökulutuksen (70 % pienempi kuin CO2) ja huoltokustannuksien pienentymisen ansiosta (yksinkertaisempi rakenne kuin CO2). Lisäksi modulaarisen rakenteen ansiosta mahdollisesti vikaantunut kuitulasermoduuli on helppo ja nopea vaihtaa ilman pidempää leikkauksen keskeytymistä.

Pöydänvaihto vain 9 sekuntia

Pöydänvaihto vain 9 sekuntia

Leikkuupöydän huippuinnovatiivinen täysin mekaaninen rakenne on toteutettu ilman alalla yleisesti käytössä olevia hitaita hydraulisia tai pneumaattisia toimintoja, mikä mahdollistaa äärimmäisen nopean -vain 9 sekunnissa (1,5×3 m) tapahtuvan – leikkauspöydänvaihdon. ”Laserleikkaajien yksi suuri hukkatekijä on hitaat pöydänvaihdot. Tällä on erittäin suuri merkitys, jos pöydänvaihtoja on paljon päivässä, viikossa, kuukaudessa ja vuodessa”, Vossi Groupin liiketoiminnan kehitysjohtaja Marko Vossi korostaa. Eagle tarjoaa myös täydellisiä kuitulaserleikkaussoluja, joissa on tehokas automaatio levyaihioiden sekä leikattujen levyjen käsittelyn sekä varastointiin.

 

FastLine-teknologia 5 mm hiiliteräksellä ja 20 kW leikkuuteholla.


Menestystarinoita


Videot

Uuden sukupolven Eagle kuitulaserkonsepti tarjoaa ylivoimaista tuottavuutta ja tarkkuutta. 150 m/min maks. leikkausnopeuden ja 350 m/min maks. paikoitusnopeuden mahdollistavat peräti 6 G kiihtyvyys ja 12 kW IPG kuitulaserresonaattori, jota hyödynnetään Eaglen itsekehittämällä eVa-laserleikkauspäällä.

Eaglen kuitulaserleikkausjärjestelmissä on äärimmäisen nopean -vain 9 sekunnissa (1,5x3 m) tapahtuva – leikkauspöydänvaihto. Lisäksi tarjolla on täydellinen automaatio levyaihioiden sekä leikattujen levyjen tehokkaaseen käsittelyyn sekä varastointiin.

20 kW vs. 15 kW 8 mm hiiliteräksellä

20 kW vs. 12 kW 8 mm hiiliteräksellä

20 kW vs. 10 kW 8 mm hiiliteräksellä

20 kW vs. 8 kW 8 mm hiiliteräksellä

20 kW vs. 6 kW 8 mm hiiliteräksellä

20 kW vs. 4 kW 8 mm hiiliteräksellä

20 kW 5 mm hiiliteräs FastLine-teknologialla.

20 kW 15 mm hiiliteräs MixLine-teknologialla.

20 kW 12 mm hiiliteräs MixLine-teknologialla.

20 kW 20 mm Hardox MixLine-teknologialla.

Lävistyksenhallintajärjestelmä (Piercing Control System)


Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus