5.6.2022

Vossin Konepajapäivät menestys


Vossin Konepajapäivät menestys

Lähes parisataa konepajateollisuuden ammattilaista kokoontui Vossin Konepajapäiville, jossa oli Suomen ensiesittelyssä mm. maailman nopein tasokuitulaser Eagle iNpsire 30kW 6G ja kolmannen sukupolven EMCO HYPERTURN 45 G3 sorvauskeskus.

Älykkäisiin konepajateknologioihin ja elinkaaripalveluihin erikoistunut Vossi Group Oy järjesti yhdessä edustamiensa johtavien valmistajien kanssa konenäyttelyn 27.-28.4.2022 esittelyhallillaan Tampereella. Suomen ensiesittelyssä oli mm. maailman nopein tasokuitulaser Eagle iNpsire 30kW 6G ja kolmannen sukupolven EMCO HYPERTURN 45 G3 sorvauskeskus.

Tätä ei ymmärrä ennen kuin itse näkee

Lähes parisataa konepajateollisuuden ammattilaista saapui Vossin Konepajapäiville tutustumaan uusimpiin konepajateknologioihin käytännössä sekä tarjolla oli tuttuun tyyliin myös pientä purtavaa ja juotavaa. Päivillä julkistettiin Suomen ensimmäisen 30kW 6G Eagle -asiakas – HSJ-Products Ab. Käsittämättömän nopeassa Eagle iNspire:ssa yhdistyy 30 kW tehon mahdollistama äärimmäinen lävistys- ja leikkausnopeus, 6G kiihtyvyys sekä 9 sekunnin pöydänvaihtoaika. 

Suomen ensimmäinen ­Eagle iNspire 30 kW 6G tulossa loppuvuonna HSJ-Products Ab:lle. Kuvassa tuotantopäällikkö Roger Edström, myyntipäällikkö Sebastian Forsbacka, toimitusjohtaja Jörgen Häggman sekä Sören Häggman.

Suomen ensimmäinen ­Eagle iNspire 30 kW 6G tulossa loppuvuonna HSJ-Products Ab:lle. Kuvassa tuotantopäällikkö Roger Edström, myyntipäällikkö Sebastian Forsbacka, toimitusjohtaja Jörgen Häggman sekä Sören Häggman.

Kolmannen sukupolven sorvauskeskus

Esillä oli myös itävaltalainen kolmannen sukupolven EMCO Hyperturn 45 G3 kahdella 16-työkalun (20 kW, 8 Nm, 12 000 rpm) Y-akseli (+/- 40 mm) BMT45P-revolverilla, kahdella 15 kW karalla (tankokapasiteetti 65 mm), Fanuc 31i-B -ohjauksella sekä huippuergonomialla, tukevuudella ja tarkkuudella. Kumppaneina koneistamiseen mukana ovat myös Hypermill CAM-ohjelmistoa edustava RS Technologies, Sandvik Coromant sekä Hainbuch holkki-istukoita edustava Nurminen Tools.

Automaattista levyhiontaa ja servosärmäystä

Hollantilaisen Timesaversin 42 WRB automaattisella levyhiomakoneella ajettiin demoja. Koneessa on erinomainen yli R2-levynpyöristys myös levyn rei’ille ja muodoille sekä purseen- ja oksidinpoisto. Esillä oli myös Baykal APES-3100 SERVO särmäyskone, mikä tarjoaa enemmän tarkkuutta, nopeutta ja energiatehokkuutta.

Vaativaan taivutukseen

Esittelyssä oli italialainen Crippa 942LE täysservoputkentaivutuskone soveltuu kaikkein vaativimpiin tarpeisiin. Tilaisuuden yhteydessä oli myös Crippa Family Summit erikoisetuineen nykyisille Crippa-käyttäjille. Toinen esillä ollut taivutuskone oli maailman johtavan taivutusteknologiatalon italialaisen Faccinin 4-telainen 4HEL 3128 CNC-levynpyöristyskone.

Ultranopeaa 3D-tulostusteknologiaa

Yhdysvaltalainen Nexa3D NXE400 ultranopea 3D-muovitulostin rikkoo nopeusrajat ilman tarkkuuskompromisseja. Koneella ajetaan demoajoja päivillä. 6-kertainen nopeus ja 2.5-kertainen tilavuus verrattuna vastaaviin tulostimiin markkinoilla. Jatkuva tulostus 16 litraan asti jopa 1 cm per minuutti tulostusnopeudella.

Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus