27.10.2023

Kilpailuetupäivillä rakennettiin tulevaisuutta


Kilpailuetupäivillä rakennettiin tulevaisuutta

Vossin perinteiset Kilpailuetupäivät kokosivat jälleen Alihankinta-messujen yhteydessä konepajaväen tutustumaan älykkääseen tuotantoteknologiaan ja elinkaaripalveluihin.

Esittelyssä olikin todellista huipputeknologiaa mm. saksalaisen Zinser 3D-plasma, jossa on poikkeuksellisen tehokkaat jyrsin- ja porausominaisuudet (max. ø 40 mm 100 mm levyyn) sekä 3D-viisteleikkauksessa se pystyy käyttämään kaikkia akseleita yhtäaikaisesti. Lisäksi plasma- ja kaasuleikkauksen ainutlaatuinen pikavaihto mahdollistaa erittäin joustavan työskentelyn.

Markkinoiden nopein tasokuitulaser Eagle iNpsire 30 kW lävistys- ja leikkuuteholla, 6G kiihtyvyydellä sekä 9 sekunnin pöydänvaihtoajalla oli toista kertaa esittelyssä.

Esillä oli myös hollantilaisen Timesaversin levytuotteiden viimeistelyteknologiaa sekä mm. espanjalaisen CMA:n 3RD-CNC poraus- ja kierteityskeskus pitkille kappaleille.

Yhdysvaltalaisen Nexa3D:n ultranopeat 3D-muovitulostimet olivat esittelyssä Vossin Alihankinta-messuosastolla. Esillä oli myös saksalaisen SLM Solutionsin 3D-metallitulosteita ja BigRepin suuria muovitulosteita Vossin suomalaisasiakkailta mm. Valtra, Wärtsilä ja Framery.

Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus