14.11.2021

Blechexpossa noustiin uudelle tasolle


Blechexpossa noustiin uudelle tasolle

Stuttgartissa joka toinen vuosi järjestettävät Blechexpo-messut kokosivat levyntyöstämisen ammattilaiset tutustumaan uusiin teknologioihin. Messujen ylivoimaisesti kovin uutuus oli peräti 30 kW teholuokkaan noussut Eagle iNspire, mikä pudottaa lävistys- ja leikkausajat sekä kustannukset täysin uudelle tasolle. Koneessa on tuttuun tyylin täysin ylivoimainen 6G kiihtyvyys sekä vain 9 sekuntia kestävä pöydänvaihto. Messuilla solmittiin myös kauppa Suomen ensimmäisestä kyseisen teholuokan superleikkurista yhdistettynä levynkäsittelyautomaatioon. Katso videot koneesta!

Timesaversin automaattiset levynhiomakoneet olivat laajasti esillä ja niihin on saatavissa reunan pyöristys R2 asti. Valmistajan koneet ovat varustettu pyörivillä harjoilla, jotka ovat erinomainen ratkaisu reunan pyöristämiseen ja/tai laseroksidin poistoon. Koneita voidaan varustaa lisäyksiköillä esim. purseenpoistoon, viimeistelyyn ja raskaan kuonan poistoon.

Turkkilainen Baykal panostaa erittäin paljon servo- ja hybriditeknologiaan tuttujen hydraulisärmäyskoneiden lisäksi. Heidän osastollaan olikin laajasti eri särmäinmallit esillä. Myös johtava taivutusteknologiatalo Faccin oli jälleen esillä ja esitteli servoteknologiaa levynpyöristykseen. Alla kuvakooste messuilta.

Jaa sivu:
Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500

Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530

Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540

Varaosatilaus