SIEMENS TIA ASIANTUNTIJA

TULE MUUTTAMAAN KANSSAMME MAAILMAA


SIEMENS TIA ASIANTUNTIJA

Etsimme elinkaaritiimiimme

SIEMENS TIA ASIANTUNTIJAA

Olet joko vahva Siemens TIA -osaaja tai sellaiseksi haluava. Sinulla on mielellään myös kokemusta teollisuusroboteista sekä CNC-työstökoneiden huoltotöistä. Lisäksi olet motivoitunut jatkuvaan ammattitaitosi kehittämiseen. Kykenet joustavaan ja itsenäiseen työskentelyyn sekä tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa myös englanniksi.

Saksalainen päämiehemme toimittaa parhaillaan mittavaa ja huippumodernia tuotantolinjaa Varsinais-Suomeen. Alussa on noin 6 kk asennusprojekti, jonka jälkeen tuotantolinjan lähituen päävastuu siirtyy sinulle. Tämän lisäksi teet maahantuomiimme CNC-työstökoneisiin huolto- ja vikakorjauksia ympäri Suomen.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, jossa pääset muuttamaan maailmaa uusimpien tuotantoteknologioiden avulla energisessä, osaavassa ja jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossamme, jossa menestymisestä palkitaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa Marko Vossi, puh. 010 8200 502. Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee lähettää 26.7.2019 mennessä oheisella lomakkeella.

 

Vossi Group Oy on konepajateollisuuden älykkääseen tuotantoon erikoistunut perheyritys, jonka intohimona on olla asiakkaidensa tärkein liiketoimintaa uudistava voima. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Baltian maat sekä asiakkaidemme tytäryhtiöt ympäri maailman. Pääkonttorimme sijaitsee Tampereen Messukylässä, myyntikonttorit Naantalissa, Mäntyharjulla, Järvenpäässä, Kauhavalla ja Pihlajavedellä huoltopisteet Seinäjoelle, Eurajoella ja Sastamalassa sekä tytäryhtiö Vossi Baltics Oü Tallinnassa Virossa ja maatoimisto Taichungissa Taiwanissa. Toimintajärjestelmämme on saanut ISO 9001 ja 14001 laatu- ja ympäristösertifioinnit.

Ota yhteyttä

 

MYYNTI
010 8200 500
Tarjouspyyntö

HUOLTO
010 8200 530
Huoltotilaus

VARAOSAT
010 8200 540
Varaosatilaus